اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

غرب اقدام اشتون را ضعف ایران می‌داند

غرب اقدام اشتون را ضعف ایران می‌داند
عضو شورای مرکزی جامعه جوانان متحد اسلامی با بیان اینکه غرب دیدار اشتون با فعالین فتنه را بنا بر ضعف داخلی ایران قرار داده است گفت: اکنون نیاز است که ایران با اتخاذ تدابیر منطقی و صریح از منافع ملی خود دفاع کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، مهدی رشیدی، عضو شورای مرکزی جامعه جوانان متحد اسلامی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اظهارات و موضع گیری‌های مقامات غربی درباره نقض حقوق بشر در ایران اظهار داشت: همانطور که مقام معظم رهبری با پیش‌بینی خود فرمودند به مذاکرات خوشبین نیستیم، صحت فرمایشات ایشان زودتر از آنچه که پیش بینی فرمودند بر همگان ثابت شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


رشیدی ادامه داد: اکنون آنچه که در واقعیت اتفاق افتاده است، عدم علاقمندی مذاکره‌کنندگان از فرصت اعطایی ایران برای مذاکره و حل موانع موجود میان دو طرف حکایت دارد و لابی صهیونیسم نیز تمام توان خود را برای بر هم زدن مذاکرات در پیش گرفته است.

وی افزود: در هر صورت با تصویب اتحادیه اروپا مبنی بر ابقاء تحریم‌ها و تشدید تحریم‌های جدید، عملا غرب از توافقات ژنو گام فراتر گذاشته و سیاست چماق و هویج را برای تحریک و فشار بر ایران در نظر گرفته است.

عضو جامعه جوانان متحد اسلامی با بیان اینکه ایران نیز با حسن نیت و بها دادن به مذاکرات حتی از دخالت‌های بیجای دبیر کل سازمان ملل درباره حمایت از سران فتنه و دیدار خانم اشتون با حامیان فتنه چشم پوشاند، گفت: غرب این مسئله را بنا بر ضعف داخلی ایران قرار داد، اما اکنون نیاز است که ایران با اتخاذ تدابیر منطقی و صریح از منافع ملی خود دفاع کند.

رشیدی اظهار داشت: با توجه به اینکه جزئیات مذاکرات در اختیار ما قرار نگرفته لذا پیشنهاد می‌شود وزارت امور خارجه نامه اعتراضی خطاب به سازمان ملل تهیه کند و رونوشتی از آن را جهت اتمام حجت در اختیار ۱+۵ قرار دهد.

وی پیشنهاد داد: بهتر است وزارت خارجه دیدارهای خود را پیرامون بخش‌های توافق ژنو به مدت معینی البته بسته به شرایط به تعویق بیاندازد.

عضو جامعه جوانان تصریح کرد: وزارت خارجه می تواند جلسات کارشناسی توافق ژنو را از سطح وزیر به سطح معاون وزیر تقلیل دهد تا بلکه اینگونه رفتارهای حداقلی، غرب را متوجه سیاست‌های نادرست خود گردانده و در عین حال به آنها فرصت دهد تا سیاست‌های خود را که علیه منافع ملی ایران تنظیم شده است اصلاح کند.

رشیدی در پایان تاکید‌کرد: شایسته است دوایر حقوقی احزاب رسمی کشور نیز گرد هم آمده و با توجه به مسائل پیش آمده در سیاست بین‌الملل، شکایتی را علیه اتحادیه اروپا تنظیم و به دادگاه لاهه ارائه کند، گرچه می‌دانیم اینگونه شکایت‌ها هیچگونه تأثیری در روند سیاست‌های بین‌المللی ندارد اما نماد اعتراضات داخلی ایران علیه منفعت طلبی‌های غرب خواهد بود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه