اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جایگاه جهانی دانشمندان ایرانی کجاست؟

جایگاه جهانی دانشمندان ایرانی کجاست؟
دانشمند ایرانی" یک درصد برتر" جهان با تأکید بر اینکه نقشه جامع علمی ایران باید بازبینی شود، گفت: نقشه علمی ایران باید تعریف جدید شود تا جوابگوی علم ایران باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا زرین دست - استاد دانشگاه و رئیس دانشکده علوم نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه‌ای با موضوع «بازنگری در نقشه جامع علمی کشور؛ بایدها و نبایدها» با تاکید بر وجود برنامه و نقشه برای انجام هر کاری اظهار داشت: اصولاً با تغییراتی که در دنیا و جامعه پیش می‌آید، نقشه علمی نیز باید دچار تغییر شود.

این دانشمند ایرانی " یک درصد برتر" جهان ادامه داد: نقشه علمی که در حال حاضر موجود است، به دلایل مختلفی از جمله عجله؛ خیلی خوب تهیه نشده است و به نظر می‌رسد باید یک بازبینی انجام شود، ضمن اینکه از نظر زمانی نیز شاهد تغییرات سریعی در دنیا هستیم و نقشه علمی کشور نیز باید تعریف جدید شود تا جوابگوی علم کشور نیز باشد.

زرین دست تصریح کرد: به نظر می‌آید هنگام نوشتن نقشه جامع علمی کشور ذوق زده شدیم و آن چیزی که آرزوی هر کسی بوده است را در نقشه آوردیم، بدون در نظر گرفتن امکانات و بسترهایی که داریم.

این دانشمند ایرانی " یک درصد برتر" جهان با طرح این پرسش که چقدر از نقشه انجام شده است، بیان داشت: باید تا زمان پایان نقشه یعنی سال 1404 بررسی شود که آیا می‌توانیم برنامه ریزی‌های انجام شده را عملیاتی کنیم یا خیر!

همچنین در این برنامه رادیویی سید مهدی رضایت - استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر سند جامع علمی کشور، اظهار داشت: تنظیم این سند تحت فشار به لحاظ زمانی نیز قرار داشت تا هر چه زودتر این نقشه تدوین شود زیرا زمان قابل توجهی را نیز از دست دادیم.

وی تصریح کرد: هر کاری که دارای برنامه، سند و نقشه و راهکارهای مشخصی باشد، کار ارزشمندی است. سند چشم انداز یکی از کارهای بزرگی است که در کشور انجام شده است ولی طبیعتاً مانند هر کار دیگری در مقاطع مختلف باید مورد بازنگری قرار گیرد و اگر نیاز است که شاخص‌ها دچار تغییر شود، باید این امر صورت بگیرد و اگر در زمینه اهداف دچار مشکل هستیم، باید در این زمینه نیز بازنگری صورت بگیرد.

وی با اشاره به گذشت 6 سال از تصویب سند، عنوان داشت:  هر چه جلوتر می‌رویم، به نظر می‌رسد نیاز به بازنگری در این نقشه وجود دارد ضمن اینکه تاکید می‌کنم باید قدردان زحمات خیل عظیمی از همکاران باشیم که در این عرصه فعالیت کردند.

رضایت افزود: بر اساس ساختمانی که در نقشه وجود دارد، اولویت‌های علم و فناوری کشور مورد توجه است. الان که نگاه می‌کنیم و زمان زیادی هم نداریم، احساس می‌کنیم هر چه علم و فناوری در دنیا وجود دارد را سعی کردیم در نقشه لحاظ کنیم و به نظر نمی‌رسد یک اولویت بندی در این بخش انجام شده باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه نباید هر آنچه که قرار است در کشور اتفاق بیافتد، در این نقشه تعیین و تکلیف شود، گفت: باید اجازه دهیم سازمان‌ها بر اساس برنامه‌هایی که دارند و اسناد بالا دستی کار خودشان را انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه