logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس دادگستری شهرستان اهر:

رفع تصرف بیش از ۱۳۱ هکتار از اراضی ملی با دستور قضایی/ اقدامات انجام‌شده برای کنترل تب برفکی کافی نیست

رفع تصرف بیش از ۱۳۱ هکتار از اراضی ملی با دستور قضایی/ اقدامات انجام‌شده برای کنترل تب برفکی کافی نیست
رئیس دادگستری شهرستان اهر گفت: خوشبختانه با تلاش‌های انجام‌شده در سال 91 حدود 49 هکتار، در سال 92 حدود 6 هکتار، در سال 93 حدود 45 هکتار و در سال 94 بیش از 31 هکتار از اراضی ملی با دستور قضایی رفع تصرف‌شده و در اختیار منابع طبیعی و مردم قرارگرفته است که ارقام قابل‌توجهی می‌باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اهروصال، حجت‌الاسلام محمدعلی نظری در چهارمین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان اهر در سال ۹۵ اظهار داشت: اهمیت منابع طبیعی بر هیچ‌کس پوشیده نیست و حفاظت از این منابع وظیفه همه آحاد مردم و مسئولین است.
وی پیشگیری را در بحث منابع طبیعی مهم ارزیابی کرد و گفت: جنگل‌ها و مراتع نعمت خدادادی هستند و در صورت آسیب دیدن و تخریب شدن آن‌ها همه متضرر خواهند شد هیچ‌کس نباید در نگهداری و حراست از آن‌ها کوتاهی نماید و به هر نحوی که می‌تواند به این امر کمک کند.
رئیس دادگستری شهرستان اهر با اشاره به اینکه با متخلفین عرصه‌های منابع طبیعی برخورد جدی خواهد شد عنوان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته از طرف اداره منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و قضات دادگستری اراضی تصرف‌شده از سودجویان پس گرفته‌شده و با متخلفین برخورد قانونی به عمل آمد.
نظری با اشاره به اینکه طی سال‌های گذشته ۱۳۱ هکتار از اراضی ملی رفع تصرف‌شده گفت: خوشبختانه با تلاش‌های انجام‌شده در سال ۹۱ حدود ۴۹ هکتار، در سال ۹۲ حدود ۶ هکتار، در سال ۹۳ حدود ۴۵ هکتار و در سال ۹۴ بیش از ۳۱ هکتار از اراضی ملی با دستور قضایی رفع تصرف‌شده و در اختیار منابع طبیعی و مردم قرارگرفته است که ارقام قابل‌توجهی می‌باشد.
وی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی در اجرای قانون باکسی تعارف ندارد ابراز داشت: منابع طبیعی و اراضی ملی متعلق به همه مردم می‌باشد و هر شخص یا گروهی که بخواهد از قوانین تخطی کرده و این‌گونه اراضی را تصرف نماید با برخورد شدید قانونی مواجه خواهد شد.
رئیس دادگستری شهرستان اهر به کوچ عشایر نیز اشاره کرد و گفت: عشایر عزیز منطقه نیز باید با توجه به مسیر و زمان کوچ خود، حدود و مسیر استقرار خود و دام‌هایشان را بدانند و خدای‌ناکرده باعث تخریب منابع طبیعی و یا روستایی نشوند اداره عشایر شهرستان نیز باید بر طبق وظیفه خود تمهیدات لازم را برای جابه‌جایی این عزیزان به کار بندد.
نظری تب برفکی را ضایعه و خسارتی برای اهالی منطقه دانست و عنوان کرد: با توجه به اینکه درامد اکثر روستائیان از راه دامداری است متأسفانه به دلیل بیماری تب برفکی متحمل خسارات شدیدی شدند ولی با اقدامات انجام‌شده از سوی فرمانداری، دامپزشکی و سایر ادارات مرتبط این بیماری کنترل گردید ولی هنوز کافی نیست و باید تلاش بیشتری انجام شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه