اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

چاپ دهم «کار باید تشکیلاتی باشد» منتشر شد

چاپ دهم «کار باید تشکیلاتی باشد» منتشر شد
چاپ دهم کتاب «کار باید تشکیلاتی باشد» به قلم محمود زارعی از سوی انتشارات شهید کاظمی راهی کتابفروشی‌ها شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

چاپ دهم کتاب «کار باید تشکیلاتی باشد» به قلم محمود زارعی شامل بیانات رهبر معظم انقلاب با محوریت کار تشکیلاتی از سوی انتشارات موسسه شهید حاج احمد کاظمی روانه بازار کتاب شد.

,

کتاب «کار باید تشکیلاتی باشد» حاوی مجموعه بیانات مقام معظم رهبری در باره تشکل و کار تشکیلاتی است که که گره‌گشای فعالیت‌های تشکیلاتی و فرهنگی  است.

,

,

, ,

این کتاب با توجه به نیاز فعالان فرهنگی تدوین و تهیه شده و برگرفته از فرامین معظم‌له است، از عناوین این کتاب می‌توان به، ضرورت کار تشکیلاتی، آثار و برکات کار تشکیلاتی، شاخص‌ها و بایدهای تشکیلات موفق انقلابی، آفت شناسی کار تشکیلاتی، وظایف مدیر تشکیلات، وظایف اعضاء تشکیلات، نمونه‌های موفق تشکیلات انقلابی، جبهه فرهنگی انقلاب سازماندهی می‌خواهد و ... اشاره کرد که کاملا بصورت کاربردی، دسته‌بندی و پردازش شده است.

,

کتاب با این بخش شروع می‌شود: «هیچ کاری بدون تشکیلات پیش نمی‌رود». عبارتی که جمله کامل آن پشت کتاب آمده است: «هیچ کاری در دنیا بدون تشکیلات پیش نمی‌رود، انقلاب اسلامی ایران هم بدون تشکیلات پیش نرفت و پیروز نشد.»

,

فصول این کتاب به موضوعات مهمی اعم از «آثار و برکات کار تشکیلاتی»، «شاخص‌ها و بایدهای تشکیلات موفق انقلابی»، «آفت شناسی کار تشکیلاتی»، «مدیر باید جوهری از رهبری داشته باشد»، «وظایف اعضای تشکیلات»، «نمونه‌های موفق» و «جبهه فرهنگی انقلاب سازماندهی می‌خواهد» تقسیم بندی شده است.

,

چاپ دهم این کتاب در کمتر از دو سال رورانه بازار شده و در طول این مدت 30هزار نسخه از آن توزیع شده است. کتاب «کار باید تشکیلاتی باشد» دارای 146صفحه است که با قیمت 7هزار توماناز سوی موسسه شهید کاظمی منتشر شده است.

,

منبع: فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه