logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در ایام نوروز صورت می‌گیرد؛

سرویس‌دهی ویژه اتوبوس‌های دورنشهری به کمپ‌ها و مبادی ورودی مشهد

سرویس‌دهی ویژه اتوبوس‌های دورنشهری به کمپ‌ها و مبادی ورودی مشهد
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد از ارائه سرویس‌دهی ویژه در ایام نوروز به زائران و مجاوران در کمپ‌ها و مبادی ورودی شهر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، مهدی خجسته اظهار کرد: تقویت خطوط منتهی به حرم مطهر پس از نمازهای یومیه وارائه سرویس ویژه به مراکز عمده خرید از آن جمله است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

وی گفت: در ایام نوروز یکی از اقداماتی که از سوی سازمان اتوبوسرانی انجام می‌شود، تقویت خطوط مبادی ورودی شهر می‌باشد.

,

 

,

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد تصریح کرد: تقویت خطوط پایانه مسافربری، فرودگاه و راه‌آهن که مبادی ورودی شهر محسوب می‌شوند و با پایان سال و شروع سال جدید با ازدحام زائران روبه رو هستند با۱۰۰دستگاه اتوبوس در قالب اتوبوس‌های عادی و دربستی انجام خواهند شد.

,

 

,

وی گفت: ارائه خدمات دربستی به زائران نیز از راه‌آهن، پایانه امام رضا(ع) و پایانه معراج به مسافرانی که به صورت گروهی وارد مشهد می‌شوند به نقاط مختلف شهر صورت می‌گیرد.

,

 

,

خجسته اضافه کرد: سرویس دهی ویژه به کمپ غدیر نیز با هدف دسترسی به BRT تا میدان ۱۵خرداد در ایام نوروز انجام می‌شود.

,

 

,

به گفته مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد دو دستگاه اتوبوس در کمپ‌ها هر نیم ساعت زائران را به میدان ۱۵خرداد می‌رساند تا از طریق خط BRT به حرم و سایر نقاط شهر انتقال یابند.

,

 

,

خجسته به سرویس‌دهی ویژه از پایانه های آزادی، مصلی، مفتح و فردوسی به آرامستان بهشت رضا(ع) در ایام تعطیل اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در ایام نوروز زیارت اهل قبور به عنوان یک سنت پسندیده مورد توجه عموم قرار می‌گیرد، رفت و آمد شهروندان به آرامستان بهشت رضا(ع) از سراسر شهر افزایش چشمگیری می‌یابد که با توجه به این مهم سازمان اتوبوسرانی در راستای افزایش رفاه شهروندان در روزهای تعطیل نوروز اقدام به ارائه سرویس از این چهار پایانه به بهشت رضا(ع) می‌کند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه