logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اردوغان: تنظیم خانواده با اسلام منافات دارد

اردوغان: تنظیم خانواده با اسلام منافات دارد
رجب طیب اردوغان امروز (دوشنبه) در اظهاراتی از خانواده های مسلمان خواست فرزندان بیشتری داشته باشند و تاکید کرد که این خانواده‌ها نباید در برنامه های مربوط به کنترل جمعیت و تنظیم خانواده مشارکت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرگزاری رویترز، رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه گفت: ما باید اولاد و تبار خود را چند برابر کنیم. برخی درباره ی برنامه‌ریزی جمعیت و کنترل آن صحبت می کنند. هیچ خانواده مسلمانی نمی تواند چنین رویکردی داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


اردوغان در این سخنرانی که در یک بنیاد آموزشی در شهر استانبول انجام شده و به طور زنده از تلویزیون پخش شد گفت: هیچ کس نمی‌تواند در کار خداوند مداخله کند. در این جا اولین وظیفه بر دوش مادران است.

به گفته اردوغان، مسئله کنترل موالید و تنظیم خانواده برخلاف سنت های مسلمانان است. وی تاکید کرد: ما باید هرآنچه که خدایمان گفته، هر آنچه که پیامبر عزیزمان گفته از آن پیروی کنیم.

این اظهارات اردوغان در حالی مطرح شده که وی پیش از این در برخی اظهارات علنی خود باعث اختلاف و مناقشه شد؛ به عنوان مثال او با گفتن اینکه زنان با مردان برابر نیستند و یا اینکه هر زنی باید دست کم سه بچه به دنیا آورد ،خشم برخی گروه های حامی زنان را در ترکیه برانگیخت.

رییس جمهور ترکیه همچنین تلاش هایی را برای غیر قانونی کردن سقط جنین انجام داده است.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه