logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه سیاهکل خبر داد:

طبیبی با سال ها تجربه در طب اسلامی به سیاهکل می آید

طبیبی با سال ها تجربه در طب اسلامی به سیاهکل می آید
حجت الاسلام و المسلمین شکسته دل گفت: آیت الله عباس تبریزیان یکی از علما و محققین در طب اسلامی است که تجربیات سالها تحقیق خود را در روز سه شنبه به سیاهکل می آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا شکسته دل در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل اظهار داشت: آیت الله عباس تبریزیان یکی از علما و محققین در طب اسلامی است که تجربیات سالها تحقیق خود را در روز سه شنبه به سیاهکل می آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا شکسته دل در گفتگو با خبرنگار , درسیاهکل,  اظهار داشت: آیت الله عباس تبریزیان یکی از علما و محققین در طب اسلامی است که تجربیات سالها تحقیق خود را در روز سه شنبه به سیاهکل می آورد.,

 

,

وی با بیان اینکه طب اسلامی غیر از طب سنتی است، گفت: در طب اسلامی طبیب با استفاده از آیات و روایات و متون اسلامی دردها را تشخیص داده و مداوای دردها را به وسیله همین متون اسلامی انجام می دهد.

,

امام جمعه سیاهکل با دعوت از تمامی مردم برای حضور در جلسه سخنرانی و ویزیت این روحانی بزرگ در طب اسلامی، خاطرنشان کرد: بسیاری از کسانیکه دردهای صعب العلاج و لاعلاج داشتند؛ به وسیله تشخص و مداوای آیت الله تبریزیان به بهبودی و درمان رسیده اند.

,

حجت الاسلام و المسلمین شکسته دل افزود: آیت الله تبریزیان بعد از نماز ظهر و عصر روز سه شنبه یازدهم خردادماه برای نمازگزاران سیاهکلی در مسجد جامع سخنرانی خواهد کرد و عموم مردم، پزشکان و علاقه مندان به طب اسلامی می توانند برای ارتقای سطح معلومات خود در این جلسه پر محتوا شرکت کنند.

,

وی با بیان اینکه معاینه و ویزیت آیت الله تبریزیان درسیاهکل رایگان می باشد، تصریح کرد: بیماران می توانند برای ویزیت رایگان در روز سه شنبه به مسجد جامع سیاهکل مراجعه کرده و با هماهنگی هیئت امنای مسجد؛ نوبت دریافت کنند.

, درسیاهکل,

به گزارش درسیاهکل، ویزیت رایگان آیت الله تبریزیان بعد از انجام سخنرانی انجام خواهد شد.

, درسیاهکل,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه