logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

واکنش زاکانی به توقیف رسانه‌های منتقد

واکنش زاکانی به توقیف رسانه‌های منتقد
مدیر مسئول نشریه پنجره به انتقاد از بسته‌شدن رسانه‌های منتقد در دولت روحانی پرداخت و گفت: اقدام شبهه‌انگیز اخیر علاوه بر عبور از شعارهای انتخاباتی، در جهت محدود کردن فضای سیاسی کشور و مخالفان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس،علیرضا زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به توقیف هفته نامه ۹دی، اظهار داشت: با توجه به شعارهای انتخاباتی نامزدها و به ویژه آقای روحانی در زمان انتخابات ریاست‌جمهوری، ما در حال حاضر شاهد تعارض و تضادی جدی بین شعارها و اقدامات در کشور هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


زاکانی بر همین اساس به توقیف نشریات منتقد بدون تعامل لازم بین وزارت ارشاد با مطبوعات اشاره کرد و افزود: ما می‌بینیم در نزدیکی تعطیلات عید نوروز رسانه‌ای منتقد توقیف می‌شود که این امر تعارض بین شعار و اقدام را تشدید می‌کند.

مدیر مسئول نشریه پنجره ادامه داد: اقدام اخیر علاوه بر عبور از شعارهای انتخاباتی، در جهت محدود کردن فضای سیاسی کشور و جلوگیری از نقد مخالفان است و در عین حال نادرستی این کار را نیز توجیه می‌کنند؛ از این رو این کار قابل اعتراض و شبهه‌انگیز است.

وی اعمال محدودیت برای رسانه‌های منتقد را کاری ناصواب برشمرد و تاکید کرد: رئیس‌جمهور محترم باید در جهت وعده خود با مسببان این قضیه برخورد کرده و توضیحات لازم را به مخاطبان و افکار عمومی ارائه کند.

زاکانی به تناقض‌ در زمینه دفاع رئیس‌جمهور از رسانه‌هایی که به هتک ارزش‌های دینی و منافع ملی پرداخته‌اند و عدم اعتراض به توقیف نشریات منتقد اشاره کرد و گفت: رئیس‌جمهور تاکنون درباره مواجه وزارت ارشاد با رسانه‌های منتقد و بستن آنها هیچ اعتراضی نکرده است، لذا ما انتظار داریم با این امر ناصواب برخورد و مانع از استمرار این مسیر شوند.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تاکید کرد: باید بستری در کشور فراهم شود که رسانه‌های منتقد که بسته‌ شده‌اند بتوانند به عرصه مطبوعات کشور بازگردند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه