اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

نماینده سابق مردم یزد و اشکذر:

تصور اصلاحات فتح کامل مجلس بود / رسانه های اصلاح طلب به اکراه شکست را پذیرفتند

تصور اصلاحات فتح کامل مجلس بود / رسانه های اصلاح طلب به اکراه شکست را پذیرفتند
نماینده سابق مردم یزد و اشکذر گفت: رسانه های اصلاح طلب پیش از این تصور می کردند که جبهه غالب مجلس دهم را در دست داشته و توانایی فتح کامل هیأت رئیسه را دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزد رسا؛ نماینده پیشسین مردم یزد در مجلس شورای اسلامی کشور،  در مورد ترکیب هیأت رئیسه جدید مجلس گفت: نکته ای که این انتخابات نشان داد ان بود که بسیاری از افرادی که اصلاح طلبان آنان را جزء جبهه خود می دانسته و روی آنان حساب می کردند اصلاح طلب نبودند و این اشتباه استراتژیک جبهه اصلاحات بود که تصور می کرد می تواند افزایش آراء خود را با حمایت آنان رقم بزند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد رسا,

محمد صالح جوکار اظهار داشت: حتی تعدادی از اعضاء صلاح طلب هیأت رئیسه نیز به دلیل حمایت های قومی به رأی خود دست یافتند و حمایت چندانی از سوی اصلاحات کسب نکردند.

,

نماینده پیشین مردم یزد و اشکذر افزود: رسانه های اصلاح طلب پیش از این تصورمی کردند که جبهه غالب مجلس دهم را در دست و توانایی فتح کامل هیأت رئیسه را دارند، ولی واقعیت چیزی دیگر بود و همان افرادی که در لیست آنان بوده و به مجلس آمدند حامی انان نبوده وسمت و سویی دیگر انتخاب کردند ولی با همه این اوصاف این رسانه ها نمی خواستند شکست را بپذیرند و به اکراه و اجبار آن را قبول کردند؛ در حقیقت باید گفت که ادامه روند مجلس در اینده هم همین گونه خواهد بود و هیأت رئیسه دائمی نیز با تعداد اندکی جا به جایی، به همین ترکیب باقی خواهد ماند.

,

جوکار ترکیب کنونی هیأت رئیسه مجلس را مناسب و موثر در عرصه هایی چون قانون گذاری و نظارت دانست و تصریح کرد: لازم است که در مجلس دهم از جناح گرایی ها پرهیز شده و نمایندگان به وظایف خود به عنوان نمایندگان مردم عمل کنند و نه نماینده یک حزب و جریان خاص چرا که فقط در این صورت  خواهند توانست رسالت خود به عنوان نمایندگان مردم در خانه ملت را به خوبی اجام داده و گام های سازنده ای را برای کشور بردارند.

,

انتهای پیام/ د

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه