logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار شهرستان رشت:

ضرورت نقش آفرینی بیشتر مدیریت های محلی برای تامین سلامت دریا در رشت

ضرورت نقش آفرینی بیشتر مدیریت های محلی برای تامین سلامت دریا در رشت
فرماندار شهرستان رشت این ایمنی را در همه ابعاد اعم از فرهنگی و اجتماعی ضروری دانست و تصریح کرد: باید به شیوه ای عمل کنیم که احساس امنیت در خانواده ها بوجود آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خوبان،سید عیسی مهدوی عصر سه شنبه در جلسه ستاد تامین سلامت دریای شهرستان رشت افزود: با توجه به قرار گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان و تعطیلات پیش رو،  ورود مسافران به استان را طی روزهای آتی پیش بینی می کنیم.
وی اضافه کرد: در همین راستا باید تمهیداتی فراهم شود که ضمن رعایت شئونات این ایام، بستر لازم را برای حضور ایمن مسافران نیز بوجود آورد.
فرماندار شهرستان رشت این ایمنی را در همه ابعاد اعم از فرهنگی و اجتماعی ضروری دانست و تصریح کرد: باید به شیوه ای عمل کنیم که احساس امنیت در خانواده ها بوجود آید.
مهدوی با بیان اینکه پیش بینی می کنیم که ورود اصلی مسافران را بعد از ماه مبارک رمضان داشته باشیم، گفت: با این وجود، باید تمهیدات ویژه ای در این زمینه در شهرستان داشته باشیم.
وی ادامه داد: درنظر داریم علاوه بر طرح های موجود دریا در این شهرستان، به دلیل تراکم بالای مسافر و خطرآفرین بودن سواحل زیباکنار، طرح دریا را نیز در این منطقه اجرا و ایمنی مسافران را حفظ کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان,
,
,
,
,

فرماندار شهرستان رشت گفت: بنا داریم نقش مدیریت های محلی اعم از شهرداری ها و دهیاری ها را برای تامین سلامت شهروندان در دریا بیشتر کنیم.

,

شهرستان رشت با شش بخش ، 293 روستا و 18 دهستان؛ 930 هزار نفر جمعیت دارد که 700 هزار نفر شهری و بقیه روستایی هستند.
رشت دارای 22 کیلومتر نوار ساحلی است که از این حدود، 11 روستای این شهرستان ساحلی محسوب می شوند.

,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه