logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

معاون اجتماعی فرهنگی وگردشگری شهرداری همدان خبر داد:

برگزاری نمایشگاه عکس و اسناد قیام 15 خرداد در همدان

برگزاری نمایشگاه عکس و اسناد قیام 15 خرداد در همدان
معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهرداری همدان گفت: نمایشگاه عکس و اسناد قیام خونین 15 خرداد به مناسبت سالروز این حماسه خونین در در نگارخانه مجموعه فرهنگی هنری عین القضات همدانی برگزارخواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمد قدیمی در گفتگو با خبرنگار صبح الوند؛  با بیان اینکه 15 خرداد مبداء انقلاب اسلامی مردم ایران بود گفت: به دنبال انتشار خبر بازداشت امام در سحرگاه 15 خرداد1342 اعتراضات گسترده ای برگزار شد که منجر به قیام خونین گردید.

معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهرداری همدان اظهار کرد: به همین مناسبت معاونت اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهرداری همدان، اقدام به  برگزاری نمایشگاه عکس و اسناد قیام 15 خرداد با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور کرده است.

قدیمی خاطر نشان کرد: هدف از این نمایشگاه یادآوری  نقطه عطف در تاریخ مبارزات ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) و آشکار نمودن ماهیت رژیم ستم شاهی برای عموم می باشد.

وی بیان کرد: این نمایشگاه با تعداد 60 عکس به مدت یک هفته در نگارخانه مجموعه  فرهنگی هنری عین القضات همدانی برگزار خواهد شد و بازدید از این نمایشگاه برای عموم  به مدت یک هفته از ساعات 9 الی 13 صبح و 17 الی 19 بعدظهر آزاد می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه