اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رقابت بوئینگ و ایرباس در بازار ایران

رقابت بوئینگ و ایرباس در بازار ایران
مدیر فروش بوئینگ: بوئینگ می‌خواهد راهی برای تامین مالی ایران پیدا کند تا از تحریم‌های دلاری علیه ایران عبور کند و قرارداد فروش، اجرایی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازپایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، «مارتی بنتروت» افزود: معامله با ایران سود خوبی دارد اما معامله دلاری با ایران ممنوع است و باید به دنبال راهی برای پرداخت پول به بوئینگ پیدا کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


معاون اداره فروش خاورمیانه بوئینگ که اوایل فروردین ماه سال جاری برای مذاکره با خریداران ایرانی به تهران آمده بود، اکنون از تلاش این شرکت برای دور زدن تحریم‌های دلاری ایران و امکان‌پذیر کردن فروش محصولات خود سخن می‌گوید.

به نوشته گلف‌نیوز، بنتروت گفته است که درتهران با بیش از دو شرکت هوایی برای فروش بوئینگ مذاکره شده و اسامی شرکت‌های ایران‌ایر و ماهان فعلا از میان این چند شرکت، منتشر شده است.

پیش ازبوئینگ، ایران برای خرید عمده هواپیمای مسافربری با ایرباس مذاکره کرده بود؛ اوایل بهمن ماه سال گذشته رئیس‌جمهوری کشورمان به ایتالیا و فرانسه سفر کرد و در پاریس قراردادی برای خرید 118 هواپیمای ایرباس به امضا رساند.

بوئینگ اما هواپیماهای خود را به دلار می‌فروشد و بنا بر تحریم‌های باقی‌مانده آمریکا علیه ایران، دسترسی ایرانیان به دلار و نظام مالی آمریکا ممنوع است.

رئیس شرکت بوئینگ نیز با اشاره به اینکه این شرکت در حال نزدیک شدن برای دریافت یک سفارش عمده از ایران گفت: شما می توانید انتظار داشته باشید که بازار ایران احتمالا به صورت 50-50 بین بوئینگ و ایرباس تقسیم شود و ما قرار است بر سر این بازار رقابت کنیم.

همچنین «دنیس مویلنبورگ» رئیس شرکت بوئینگ می گوید: کارشناسان این شرکت انتظار دارند امسال به هدف 10 میلیارد دلار سرمایه در گردش دست یابند.

بوئینگ در رقابتی دشوار با رقبای خود به ویژه شرکت اروپایی ایرباس و بمباردیرکاناداست که درماه آوریل 125 فروند از هواپیماهای مدل سی سریز خود را در قالب قراردادی به ارزش 5.6 میلیارد دلار به خطوط هوایی دلتا ایرلاینز فروخت.

مویلنبورگ درپاسخ به این پرسش که آیا بوئینگ درحال کاهش قیمت ها برای گرفتن سفارشات جدید است، گفت: « هر چند فضای بازار فضایی رقابتی است، اما وقت آن نیست که ما تصمیمات مالی بدی برای به دست آوردن سهم بیشتر از بازار بگیریم، زیرا ما ذخیره قدرتمندی داریم.»

وی ادامه داد: در شرایطی که میزان فروش هواپیما کم شده، چشم انداز گرفتن یک سفارش عمده از ایران در حال نزدیک تر شدن است.

وی پس از گفت وگو با ایرلاین های ایرانی گفت: «ما می توانیم ببینیم که تقاضای بازار واقعی است» و اینکه شامل هواپیماها پهن پیکر و باریک پیکر می شود.

مویلنبورگ تاکید کرد: اعلام فروش 118 فروند هواپیمای شرکت ایرباس به ایران نشان دهنده این پتانسیل قابل توجه است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه