logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نائب رئیس اداره تعزیرات حکومتی مازندران اعلام کرد:

جریمه 37100560860 میلیارد ریالی برای متخلفان صنفی در مازندران

جریمه 37100560860 میلیارد ریالی برای متخلفان صنفی در مازندران
نائب رئیس اداره تعزیرات حکومتی با اشاره به اجرای طرح نظارت ویژه بازار در ایام نوروز گفت: تاکنون در بازرسی های انجام شده، واحد های صنفی متخلف به مبلغ 37100560860 میلیارد ریال جریمه شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،علیرضا اکبرزاده نائب رئیس اداره تعزیرات حکومتی مازندران در گفتگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به اجرای طرح نظارت ویژه از بازار در ایام نوروز که از 15 اسفند 92 الی 15 فروردین 93 در استان  آغاز شده است ،گفت:از ابتدای کشیک نوروزی تا 24 ساعت مانده به سال تحویل در مجموع 1305 پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی در استان ارجاع داده شد که تمام پرونده های وارده ضمن بررسی مختومه اعلام گردید.

, شبکه اطلاع رسانی دانا،, بلاغ,

اکبرزاده در مورد ارزش ریالی احکام در ایام کشیک نوروزی در مازندران گفت: میزان مبلغ محکومیت در استان به مبلغ 37100560860 میلیارد ریال در بخش های کالا و خدمات , بهداشت و درمان و قاچاق کالا می باشد.

,

نائب رئیس ادره تعزیرات به بیشترین میزان فراوانی تخلفات در استان اشاره کرد و افزود: بیشترین میزان فراوانی تخلفات در میان 1305 پرونده ی وارد شده گرانفروشی 511 پرونده , عدم درج قیمت بر روی کالا 420 مورد , کم فروشی 50 پرونده و ما بقی پرونده ها مرتبط با سایر تخلفات تعزیراتی بود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه