logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  2. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  3. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  4. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  5. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  6. گسست میان ادعا و واقعیت
  7. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  8. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  9. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  10. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  11. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  12. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  13. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  14. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  15. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  16. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  17. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  18. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  19. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  20. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف

پرداخت تمامی معوقات بازنشستگان صندوق فولاد

وعده ربیعی به بازنشستگان فولاد محقق شد

وعده ربیعی به بازنشستگان فولاد محقق شد
چندی پیش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت تمامی معوقات بازنشستگان صندوق فولاد تا دهم خردادماه خبر داد که در حال حاضر با گذشت یک هفته از دهم خرداد ماه، طبق اعلام مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد این وعده به تحقق پیوسته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اقتصاد، اکبر نوروزی با بیان اینکه تمامی معوقات بازنشستگان فولاد پرداخت شده است، اظهار کرد: کل حقوق بازنشستگان فولاد تا پایان اردیبهشت‌ماه از سوی صندوق پرداخت شده و وعده وزیر کار محقق شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


او افزود: از آنجا که در مجلس پیشنهاد شده مبلغ 1800 میلیارد تومان برای حل مشکلات مالی صندوق بازنشستگی اختصاص یابد، قرار است این رقم از محل درآمدهای عمومی دولت تهیه و در بودجه تعریف شود. به همین دلیل نباید بازنشستگان نگران حق و حقوق خود در سال 95 باشند.  مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد افزود: به نظر می‌رسد صندوق با تزریق 1800 میلیارد تومان قدرت مالی پیدا می‌کند و تا پایان سال مشکلی در پرداخت حقوق بازنشستگان فولاد نخواهیم داشت. الان هم دولت دیگر بدهی به بازنشستگان ندارد و امیدواریم حقوق خردادماه هم سر موعد خود پرداخت شود.

او با بیان اینکه وعده وزیر کار برای پرداخت کل حقوق بازنشستگان به تحقق پیوسته است، تصریح کرد: دولت تاکید بسیاری دارد تا همه بازنشستگان حقوق خود را سر موعد دریافت کنند، به همین دلیل جای نگرانی وجود ندارد، چرا که با تزریق منابع مالی جدید حق و حقوق بازنشستگان از این پس در موعد مقرر پرداخت می‌شود.

چندی پیش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت تمامی معوقات بازنشستگان صندوق فولاد تا 10 خرداد ماه خبر داده بود و مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد نیز امیدوار بود که تمام معوقات حقوق بازنشستگان فولاد در سال 95 سر موعد خود پرداخت می‌شود. با این وجود به نظر می‌رسد مشکل صندوق بازنشستگی فولاد رفع شده و از این به بعد طبق اعلام نوروزی مدیر عامل این صندوق حقوق بازنشستگان سر موعد پرداخت خواهد شد. اگرچه صندوق بازنشستگی فولاد در پنج سال اخیر در پرداختی بازنشستگان فولاد با مشکلات بسیاری روبه‌رو بوده و از سال 92 به بعد تاخیرها به حدود چهار ماه رسیده و همین موضوع دامنه اختلافات مجلس و دولت را گسترده کرده بود.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه