logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی:

ایجاد راه دسترسی بندر نوشهر در اولویت کارمدیرکل جدید قرار گیرد

ایجاد راه دسترسی بندر نوشهر در اولویت کارمدیرکل جدید قرار گیرد
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی گفت: ایجاد راه دسترسی بندر نوشهر در اولویت کارمدیرکل جدید قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نوشهر آنلاین، احمدی لاشکی در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل بنادر و دریانوردی مازندران اظهار کرد: مدیرکل سابق بندر نوشهر اقدامات مؤثر و خوبی را در مدت حضور در این اداره‌کل انجام داد که تبدیل دیوار بندر نوشهر به دیدار یکی از این اقدامات خوبی بود که صورت گرفت و سبب آشتی بین بندر و شهر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوشهر آنلاین,

وی با بیان اینکه ارتباط مدیرکل سابق بنادر و دریانوردی مازندران با مردم و مسئولان بسیار نزدیک بود، افزود: تاتینا در مدت دو سال به‌اندازه 10 سال کار کرد و پروژه‌هایی را بنا نهاد که توانست بندر نوشهر را به سمت توسعه حرکت دهد.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ظرفیت‌های خوب و نیروی انسانی متخصصی در شهرستان نوشهر وجود دارد که نیاز است مدیرکل جدید بنادر و دریانوردی مازندران با توجه به سوابق درخشان کاری و سنخیت رشته تحصیلی از این ظرفیت‌ها نهایت استفاده را ببرد.

وی از رضوانی گیل‌کلایی مدیرکل جدید بنادر مازندران خواست تا تعهدات انجام‌شده توسط مدیرکل سابق را ادامه دهد و افزود: دو انباری که وجود دارد نیاز به جابه‌جایی دارد که قرار شد تا پایان امسال انجام شود.
,
,
,
,
,
,

احمدی لاشکی راه دسترسی بندر نوشهر را از مهم‌ترین اقدامات نام برد و خاطر نشان کرد: بندر نوشهر یکی از قدیمی‌ترین بنادر شمال است پس نیاز است تا این محدودیت برطرف شود و در اولویت کاری مدیرکل جدید قرار گیرد.
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه