logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری:

مشارکت‌ اولیاء در هزینه های جاری مدارس اختیاری است

مشارکت‌ اولیاء در هزینه های جاری مدارس اختیاری است
مدیر کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: دریافت کمک های مردمی به مدارس بر اساس اعلام خانواده ها و بعد از زمان ثبت نام و در طول سال تحصیلی است و هیچ اجباری برای پرداخت کمک های مردمی وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز، بهروز امیدی مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان، با اشاره به کمبودهای منابع مالی آموزش و پرورش در سال گذشته، اظهار کرد: خوشبختانه با وجود این کمبودها، آموزش و پرورش توانست موفقیت‌های چشمگیری را در حوزه‌های مختلف کسب کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

امیدی از وجود دوهزار و ۶۵۵ آموزشگاه و ۹ هزار و ۵۲۴ کلاس درس در استان خبر داد و افزود: در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ ، ۱۸۰ هزار دانش‌آموز در مدارس حضور داشتند که پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال تحصیلی ۹۵-۹۶ به ۱۸۵ هزار دانش‌آموز برسد.

وی افزود: از مجموع آموزشگاه‌های استان، ۷۰۰ آموزشگاه نیاز به مقاوم سازی، ۱۰۰ آموزشگاه نیاز به تخریب و بازسازی مجدد و ۱۰۰ مدرسه جدید نیاز داریم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه هزینه هوشمندسازی هر کلاس درس را حدود ۵۰ میلیون ریال است، گفت: در سال جاری ۲۰۰ کلاس درس هوشمند سازی خواهند شد.

وی از وجود ۳۵۰ پایگاه غنی‌سازی اوقات فراغت تحت نظر آموزش و پرورش در سطح استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود که امسال ۳۸ هزار نفر از این پایگاه‌ها برای پر کردن اوقات فراغت خود استفاده کنند.

امیدی آغاز زمان ثبت نام مدارس ابتدایی و متوسطه خبرداد و افزود: در زمان ثبت نام دریافت هرگونه وجه نقد به غیر از هزینه کتاب و بیمه ممنوع است و خانواده ها در صورت دریافت هرگونه وجه بیشتر هزینه های اعلام شده، موارد را به آموزش و پرورش استان اعلام کنند.

وی با بیان کمبود سرانه اعتباری دانش آموزی افزود: دریافت کمک های مردمی به مدارس بر اساس اعلام خانواده ها و بعد از زمان ثبت نام و در طول سال تحصیلی است و هیچ اجباری برای پرداخت کمک های مردمی وجود ندارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اداره مدارس استان بدون کمک اولیاء ممکن نیست، تصریح کرد: جبران کمبود اعتبارات مالی مدارس نیازمند مشارکت‌ اولیاء است.

امیدی نیروهای ورودی به سیستم آموزش و پرورش را بسیار کم‌تر از نیروهای بازنشسته در سال جاری دانست و تصریح کرد: امسال ۴۶۷ نیرو برای خدمت در هفت منطقه دورافتاده به سیستم وارد می‌شوند.

وی ارتقاء ۲۲ پله‌ای در زمینه جذب سوادآموز، اخذ سند بسیاری از املاک آموزش و پرورش، برگزاری نخستین جشنواره ملی خیرین مدرسه ساز، اجرای برنامه سلامت دانش‌آموزان و انتخاب این دستگاه به عنوان دستگاه برتر در اقامه نماز استان را از جمله موفقیت‌های آموزش و پرورش استان برشمرد.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه