اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پرحادثه ترین جاده‌ها در ایام نوروز

پرحادثه ترین جاده‌ها در ایام نوروز
سخنگوی سازمان امداد و نجات کشور با تشریح پر حادثه ترین جاده های ایران در ایام نوروز، برای رانندگی مطمئن در این جاده ها توصیه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایرنا،  ˈحسین درخشان ˈ گفت: جاده های اصفهان، مازندران، خراسان رضوی و فارس به ترتیب بیشترین عملیات امداد جاده ای را به خود اختصاص داده اند.

وی در تشریح حوادث جاده ای استان اصفهان عنوان کرد: جاده اصفهان کفی و یکنواخت است و تردد خودروهای ناهمگون مانند کامیون و خودروی سواری در آن بسیار است از این رو لازم است با احداث اتوبان های مجزا، تردد خودروهای سنگین و سبک مجزا شوند که این مسئله وظیفه مسئولان وزارت راه است.

درخشان ادامه داد: البته رانندگان خودروهای سنگین نیز در این مواقع باید رعایت مقررات و همچنین وضعیت رانندگی مطلوبتر را داشته باشند تا خودروهای سبک دچار حادثه نشوند.

سخنگوی سازمان امداد و نجات کشور در تشریح جاده مازندران نیز افزود: به دلیل مارپیچ بودن و دو باند نبودن این جاده در برخی مسیرها،رانندگان باید از نظر حفظ سرعت مطمئنه، رعایت های لازم را داشته باشند.

به گفته وی، سرعت مطمئنه در جاده ها به نوع جاده و آب و هوای آن منطقه بستگی دارد و هنگامی که راننده با چنین جاده هایی آشنایی ندارد ، سرعت مطمئنه بهترین احتیاط است.

سخنگوی سازمان امداد و نجات درباره جاده خراسان رضوی گفت: این جاده نیز جزو جاده های یکنواخت و خسته کننده است که تردد فراوان در آن صورت می گیرد بنابراین باید رانندگان هر دو ساعت با توقف خودرو ، استراحت کوتاهی داشته باشند.

مسافران نوروزی که با خودروی شخصی مسافرت می کنند، می توانند با مراجعه به پایگاه های هلال احمر برای اسکان، راهنمایی های لازم دریافت کنند .

درخشان با بیان اینکه جاده فارس کفی یکنواخت و مسیر طولانی دارد، گفت: توصیه می شود به منظور جلوگیری از خواب آلودگی از رانندگی طولانی مدت دراین جاده پرهیز شود.

وی به کمترین عملیات جاده ای کشور نیز اشاره کرد و گفت: کمترین عملیات جاده ای امدادگران هلال احمر مربوط به جاده استان چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد است که می توان یکی از علت های آن را تردد کمتر مسافران در این جاده عنوان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه