logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده مردم تربت حیدریه:

مهمترین اولویت مجلس حل مشکلات معیشتی با مؤلفه های اقتصاد مقاومتی است/نمایندگان ملت پاداش های نجومی مدیران دولتی را پیگیری می کنند

مهمترین اولویت مجلس حل مشکلات معیشتی با مؤلفه های اقتصاد مقاومتی است/نمایندگان ملت پاداش های نجومی مدیران دولتی را پیگیری می کنند
نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین اولویت مجلس دهم حل مشکلات معیشتی مردم با راهکارهای اقتصاد مقاومتی است تا با آمایش سرزمینی در مکانهای مختلف اقتصاد کشور به مردم واگذار شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نماینده مردم شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: اولویت وکلای ملت در مجلس حل مشکلات معیشتی مردم در راستای توسعه کسب و کاربیشتر، رونق و ترمیم حوزه های بانکی و همچنین استفاده ازتمام ظرفیت حوزه های مالی برای بخش تولید است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت،,

وی تصریح کرد: استفاده صحیح از قانون هدفمندی یارانه ها در بخش تولید و سر و سامان دادن به کسب و کار بهتر برای مردم باید در برنامه های اولویت دار مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد.

,

باستانی به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در خصوص ولنگاری فرهنگی در کشور اشاره کرد و افزود: فرهنگ باید مولد باشد، امروز بسیاری از حوزه های تولید فرهنگ، دولتی حاکمیتی و یا خصوصی هستند وبخشی هم در اختیار مردم قرار دارد، لذا همه این مجموعه ها برای سامان دادن به عرصه فرهنگی مورد خطاب رهبری قرار دارند.

,

نماینده مردم تربت حیدریه تاکید کرد: بیشترین خطاب رهبرمعظم انقلاب دراین عرصه، به مسئولان فعال در حوزه فرهنگی کشوربر می گردد که به هر شکل ممکن در این حوزه نقش بسزایی ایفا می کنند.

,

وی در ادامه به پاداش های نجومی برخی مدیران دولتی اشاره کرد و بیان داشت: بعد از ارائه مدارک و مستندات در این خصوص، نامه ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی نوشته شده و به لحاظ نظارتی از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی پیگر جریان هستیم، اما عملاٌ حقوقها و قراردادهای مدیران در این سطح نیست و اکثر دریافتی های نجومی مدیران دولتی با عنوان اضافه کاری، کارانه ها و یا پاداش پرداخت شده و نمایندگان ملت همراه با دیوان محاسبات کشور این موضوع را پیگیری می کنند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه