به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهارانه؛ این صادر کننده سفال در پاسخ به سوالی در خصوص وجود سفال چینی در لالجین گفت: ما در لالجین هیچ شیئی به نام سفال چینی نداریم ، چرا که سفال تعریف خاص خود را دارد که هیچ یک از اشیاء و اجناس چینی موجود در بازار شامل این تعریف نمی شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,بشیری ادامه داد: اجناسی که در بازار وجود دارد شامل شیشه ، چوب وظروف چینی است؛ اما سفال نیست.
,بشیری با بیان این که سفال لالجین 8 درصد از صادرات کشور و 20 درصد از صادرات استان را به خود اختصاص داده است اظهار داشت: متاسفانه همیشه ایرادات کار ما نمایش داده می شود و همواره از ضعف بسته بندی ها و میزان واردات شکایت می شود اما مزیت های کار ما گفته نمی شود.
,بشیری با اشاره به سابقه کاری خود گفت: من از سال 86 تاکنون 10 سال به عنوان صادرکننده نمونه معرفی شده ام و در سال گذشته حدود 4 کانتینر واردات و 400 کانتینر صادرات سفال داشتم و تعداد واردات نسبت به صادرت بسیار اندک و ناچیز است
,

, بشیری ادامه داد: ما هم اعتقاد داریم که کالاهای بی کیفیت چینی باعث ایجاد ضربه به اقتصاد کشور می شود ، اما نمی توان به طور کلی این آن را از بازار حذف کرد ؛ چرا که وجود همین کالاها باعث ایجاد رقابت در بازار شده و سفالگران داخلی با طرح های جدید آشنا شده و محصولات متنوعتر با قیمیت کمتر را ارائه می دهند.
,این صادر کننده سفال با اشاره به کاندید شدن شهر لالجین به عنوان شهر جهانی ادامه داد: طبق رهنمودهای مسئولین میراث فرهنگی استان، سعی شده که کالاهای چینی در فرشگاههای لالجین به حداقل برسد ؛ اما نباید به حذف کامل بیانجامد، چرا که ما معتقدیم مشتری حق انتخاب دارد و باید بتواند کالای خوب و بد را از هم تفکیک کند و وجود این کالاها باعث می شود که فروشنده به نقص کار خود پی برده و به افزایش کیفیت کار خود بپردازد.
,بشیری ادامه داد: اگر بخواهیم این کالاها را از بازار حذف کنیم تولیدکننده را به سمت تولید کالای بی کیفیت سوق داده ایم و فروشنده هر چه که عرضه کند ، خریدار مجبور به خرید همان کالا است.
,بشیری با اشاره به سفال های تولید شده در لالجین در ده سال گذشته و مقایسه آن با سفال های کنونی گفت: در ده سال گذشته هیچ تنوعی در تولید سفال در لالجین مشاهده نمی کردید و سفال های تولیدی محدود به چند قلم ساده و سنتی بود، اما هم اکنون این محصولات دارای تنوع بسیاری است و عامل آن رقابت ، خلاقیت و مقایسه سفالهای لالجین با دیگر شهرها و کشورهاست.
,بشیری اضافه کرد:سفال های تولید شده در داخل به دلیل دارا بودن خاک و سوخت ارزان قیمت تمام شده کمتری دارد ، اما در کشورهای دیگر به این تولیدات به چشم هنر نگاه می کنند و قیمت بالایی برای آن در نظر می گیرند و از این نظر تولیدات داخل کشور از نظر قیمت بسیار مقرون به صرفه تر از تولیدات خارج از کشور است.
,

, انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه