logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

لاوروف: تحریم‌ها بی‌تاثیرند/ بهای سنگین انسانی آمریکا برای بازی سیاسی

لاوروف: تحریم‌ها بی‌تاثیرند/ بهای سنگین انسانی آمریکا برای بازی سیاسی
وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد نه اینکه اعمال تحریم‌ها علیه برخی مقامات مسکو، بی‌اهمیت باشد، ولی این اقدامات تاثیر منفی بر این کشور نخواهد داشت و واضح است همه این تلاش‌ها با هدف جدا کردن اوکراین از روسیه صورت گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه شب گذشته در مصاحبه‌ای با شبکه اول تلویزیون این کشور گفت: نمی‌خواهم بگویم که اعمال تحریم‌ها علیه روسیه مضحک و یا بی‌اهمیت هستند. ولی اینکه تلاش می‌کنند تا  تحریم‌ها علیه اشخاص خاص اعلام شوند، گویای نیشدار بودن این اقدام است و این مسئله حتی با چشم غیرمسلح هم کاملا واضح است. مسلما ما از این مسئله خوشحال نیستیم، ولی قطعا ما تاثیر منفی از جانب این تحریم‌ها احساس نخواهیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, نووستی,

وزیر خارجه روسیه با یادآوری اینکه این کشور بعد از دوران اتحاد جماهیر شوروی ماجراهای زیادی با شرکای غربی خود داشته، افزود: در اردوگاه دموکراتیک از ما استقبال کردند، بر اساس این واقعیت که ما به تمامی قواعدی که در تمدن مسیحی غربی بوجود آمده «احترام گذاشته» و آنها را بطور کامل مورد اجرا قرار دهیم.  این شراکت نیست، بلکه تمایل برای «پاکسازی» جغرافیای سیاسی است که در حوادث اوکراین بوضوح پدیدار شد و تمایل غیردوستانه‌ای است که با این هدف صورت گرفته تا اوکراین را بصورت غیرقابل بازگشتی «به مدار غرب» جذب کرده و در این بین توجهی به اقتصاد، فرهنگ و ملیت بسیار پیچیده اوکراین نشده است.

,

به عقیده لاوروف، همه این تلاش‌ها با این هدف صورت گرفته است که تضمین شود اوکراین دیگر با روسیه و در کنار آن نخواهد بود. 

,

وزیر خارجه روسیه سخنان خود را اینگونه پایان داد: به یاد دارید زبیگنو برژینسکی گفته بود که روسیه به همراه اوکراین، یک قدرت است و بدون اوکراین فقط یک کشور. در این رابطه می‌توان به اظهارات "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا در مورد روسیه بعنوان یک قدرت منطقه‌ای و اینکه باید بهای حوادث منطقه را بپردازد، اشاره کرد. ولی ما حتی یک قربانی برای اراده سیاسی و تصمیم مردم کریمه برای پیوستن به فدراسیون روسیه نپرداختیم. در حالی‌که آمریکاییان برای «بازی‌های سیاسی خود» در نقاط مختلف جهان بهای سنگین انسانی چه در عراق، افغانستان، لیبی و یا یوگسلاوی پرداخته‌اند. باید گفت هرچیز قیمتی دارد و ارزش مسائل متفاوت است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه