اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

کرانچار: تا روز آخر مبارزه می‌کنیم

کرانچار: تا روز آخر مبارزه می‌کنیم
سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: سرنوشت تیم های صعودکننده از گروه مان در لیگ قهرمانان آسیا همچنان پیچیده و مبهم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا زلاتکو کرانچار در نشست خبری پس از دیدار تیم های سپاهان ایران و الاهلی امارات یادآور شد: مسابقه خوبی را شاهد بودیم. دو تیم موقعیت های خوبی را خلق کردند اما در نهایت دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
وی ادامه داد: موقعیت های خوبی در اختیار ما قرار گرفت که تبدیل به گل نشد و یکی از آنها نیز به تیر دروازه خورد که این موقعیت ها می توانست ما را به پیروزی برساند. الاهلی نیز به لطف مهارت های انفرادی برخی بازیکنانش موقعیت هایی را بر روی دروازه ما خلق کرد.
,
 
,
کرانچار در مورد تیم های گروه که شانس صعود دارند خاطرنشان کرد: الاهلی شرایط خوبی برای صعود پیدا کرده است اما هنوز سخت است که در مورد شانس های صعود صحبت کنیم. ما اگر دو دیدار آینده خود را با پیروزی پشت سر گذاریم شرایط برای صعودمان مهیا می شود و البته شاید سایر رقابت ها به گونه ای رقم بخورد که به طور کامل نیاز به شش امتیاز برای صعود نداشته باشیم. به هر حال شرایط سختی داریم و وضعیت تیم های صعودکننده هنوز مبهم و پیچیده است.
,
 
,
سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان گفت: تا پایان رقابت ها به مبارزه خود ادامه می دهیم و امیدوار به موفقیت در دو دیدار آینده‌مان هستیم.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه