logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

“یوم الله ۱۲ فروردین “روز تجلی مشارکت و همدلی ملت ایران

بیانیه نماینده مردم سیستان به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران

بیانیه نماینده مردم سیستان به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران
نماینده مردم سیستان با صدور بیانیه ای به مناسبت یوم الله 12 فروردین،این روز را روز تجلی مشارکت و همدلی واقعی مردم در تعیین سرنوشت خود اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خبرنیمروز، حلیمه عالی با صدور بیانیه‌ای، آغاز سال ۱۳۹۳ و بهار طبیعت، سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملّی و مدیریّت جهادی»، همراه با تسلیت ایام شهادت و حزن و اندوه بانوی دو عالم، حضرت صدیقۀ کبری فاطمۀ زهرا «سلام الله علیها»، فرارسیدن یوم‌الله ۱۲ فروردین، سالروز استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را گرامی داشت.
در این بیانیه آمده است:
یوم الله ۱۲ فروردین سالروز استقرار و تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، روز تجلی مشارکت و همدلی واقعی مردم در تعیین سرنوشت خود است.
این بیانیه می افزاید: ملت آگاه، آزاده و فهیم ایران اسلامی در دوازدهم فروردین ماه سال ۱۳۵۸، با رأی قاطع ˈآریˈ و حداکثری خود به نظام جمهوری اسلامی ایران، انقلاب اسلامی خود را که در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ پیروز شده بود، تثبیت کرده و بر نوع و شکل حکومتی که مورد اتفاق همه مردم بود، مهر تأییدی زدند و آن را در تاریخ به ثبت و ضبط رسانده و به آن رسمیت دادند.
در ادامه این بیانیه آمده است: اکنون ملت سرافراز ایران در دهه چهارم از حیات طیبه نظام مقدس جمهوری اسلامی با عبوری موفقیت آمیز از سه دهه گذشته، دوازدهم فروردین امسال را در شرایطی پیش رو دارد که ملت ایران اعم از جوانان خلاق و پرانرژی نسل های دوم و سوم انقلاب اسلامی همراه با فرزانگان با تجربه و اندیشمند نسل اولی در پیشرفت، رشد و تعالی همه جانبه، متوازن و مستمر کشور در حرکتی رو به جلو بوده و تا رساندن این حکومت به دست صاحب الامر(عج) ادامه داده و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند.
در پایان بیانیه آمده است: فرارسیدن یوم الله ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران را گرامی داشته و به روح بزرگ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهیدان عزیز درود فرستاده و در این سال که از سوی رهبر معظم انقلاب سال ˈاقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادیˈ نامگذاری شده است ضمن تجدید میثاق با آرمان های امام راحل (ره) و بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) بر ادامه راه شهدای گرانقدر و ارزشهای انقلاب اسلامی تاکید داشته و موفقیت و سربلندی ملت ایران را در تمامی عرصه ها از خداوند متعال مسالت می نمایم.
انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خبرنیمروز,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه