logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

می خواهند بارسلونا را زمین بزنند!

بارتومئو : بارسا قربانی یک بی عدالتی بزرگ شده است

بارتومئو : بارسا قربانی یک بی عدالتی بزرگ شده است
رئیس باشگاه بارسلونا در کنفرانس مطبوعاتی از عملکرد باشگاه در جذب بازیکنان زیر 18 سال دفاع کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا- رئیس کنونی باشگاه بارسلونا تاکید کرد این باشگاه برای اثبات بی گناهیش در برابر فیفا خواهد جنگید. او مثل خاویر فائوس نایب رئیس اقتصادی باشگاه روی اینکه بارسا هیچ عمل خلافی مرتکب نشده، پافشاری کرد. او در کنفرانس خبری گفت: «ما عصبانی و شگفت زده هستیم. ما قربانی یک بی عدالتی بزرگ هستیم و از تمام اعضای باشگاه می خواهیم ما را در این جنگ حمایت کنند چرا که کار اشتباهی انجام نداده ایم.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
«ما در فرصت ده روزه ی اعتراض به این رای اعتراض خواهیم کرد. اگر پذیرفته نشود به دادگاه داوری ورزشی) اعتراض می کنیم.»
,
«در بارسا ما لاماسیا را داریم. ما باشگاهی هستیم که به دنبال بهترین بودن است و فیفا می داند که ما درست عمل کرده ایم. آن ها مدلی را متهم می کنند که 35 سال قدمت دارد.»
,
بارتومئو رئال را در این قضیه متهم نکرد اما توضیح داد افرادی قصد ضربه زدن به بارسا را دارند.
,
«ما کار نادرستی انجام نداده ایم. ما فقط می خواهیم بهترین باشگاه دنیا را بسازیم. ما احساس می کنیم افرادی می خواهند به بارسا حمله کنند و در این مورد شواهدی هم داریم.»
,
«اتفاقات عجیبی در حال رخ دادن است. افرادی سعی دارند این باشگاه را به زمین بزنند. ما بهترین باشگاه دنیا را داریم و عده ای از این موضوع خوشحال نیستند و قصد دارند چهره ی ما را تخریب کنند. وقتی حقایق اثبات شدند ما نام آن ها را افشا می کنیم.»
,
این مدیر 51 ساله گفت لاماسیا باید از بعضی قوانین فیفا مستثنی باشد و آشکار کرد، ساندرو روسل نیز چنین درخواستی را از فیفا کرده بود.
,
«او از فیفا شرایط خاصی درخواست کرده بود. فیفا همیشه ما را تحسین کرده و عجیب است که هیچ استثنایی را قبول نمی کند. ما شیوه ی کارکردنمان در لاماسیا را تغییر نخواهیم داد.»
,
بارتومئو افزود برنامه های نقل و انتقالات باشگاه در حال حاضر دست نخورده باقی می ماند.
,
«ما تابستان امسال مثل همه ی سال های دیگر برنامه هایی داریم. ما مطمئنیم می توانیم این رای را به سود خودمان تغییر دهیم.»
,
وی همچنین پذیرفت مذاکرات بارسا با هلیلویچ و تراشتگن در حال حاضر معلق خواهد ماند.
,
او در اینباره گفت:«در حال حاضر این نقل و انتقالات متوقف شده اند. نمی دانم فصل آینده چه کسی دروازه بان ما خواهد بود.»
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه