اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مسئول نمایندگی ولی فقیه درلشگر 14 امام حسین (ع):

با مراجعه به قبور مردگان باید عبرت بگیریم

با مراجعه به قبور مردگان باید عبرت بگیریم
نماینده ولی فقیه در لشکر ۱۴ امام حسین(ع) گفت: در روز قیامت عده ای ازخداوند درخواست می کنند که یک بار دیگر به دنیا برگردند تا کار نیک انجام دهند پس چرا کار امروز را به فردا می گذاریم باید ازتمام فرصت ها استفاده کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پلنا، مسئول نمایندگی ولی فقیه درلشکر۱۴ امام حسین (ع) با اشاره به نصایح حضرت پیامبر (ص) به اباذر اظهار داشت: این نصایح به اباذر در واقع درسی برای ما بوده است.
حجت الاسلام سید شفاعت الله موسوی گفت: پیامبراکرم (ص) به اباذر فرمود آنطوری که آروزهای تو طولانی است کارت رابا تاخیر انجام نده و از تسویف پرهیز کن و کار امروزت را به فردا مگذار و وظیفه خود را انجام بده.
وی ادامه داد: پیامبر(ص) با دلیل به اباذر می گوید:چرا بایدکارت را با تاخیرانجام بدهی که تو فعلا در زمان امروز زندگی می کنی و فردا از آن تو نیست، زیرا هنوز فردا نیامده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پلنا،,
,
,

وی خاطرنشان کرد:‌تکلیف هر روز را در همان روز انجام بده و اگرفردا برای شما نبود پشیمان نمی شوی از سهل انگاری که امروز انجام داده ای این یکی از کارهای شیطان بر روی انسان تسویف است.
موسوی ضمن اشاره به سخن حضرت امام علی (ع) که می فرماید: من از دوجیز از شما می ترسم یکی دراز بودن عمل می باشد؛ ادامه داد: ازکارهای شیطان وسوسه و تزیین است.

,
,

وی اضافه کرد: شیطان اعمال بد را خوب جلوه می دهد و فعل بد را خوب زینت می دهد و اینها وسوسه و القای شیطان می باشد.
وی افزود: قرآن برای هر مرحله از زندگی انسان یک آفتی را مشخص کرده است؛ زمانی که بدنیا می آید به دنبال بازی و سرگرمی است، دوره نوجوانی مشغول سرگرمی های دنیا است به سن جوانی به فکر زینت دادن خود می باشد.

,
,

حجت الاسلام والمسلمین موسوی همچنین تصریح کرد: در میان سالی مشغول فخر فروشی و در سن پیری به دنبال جمع کردن مال می باشد و قرآن می فرماید شیطان در هیچ لحظه ای انسان را رها نمی کند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه درلشگر امام حسین (ع) تاکید کرد: ما وقتی به قبرستانها که مراجعه می کنیم باید برای ما عبرت باشد و تمام لذت های دنیا به سختی یک لحظه جان کندن ارزش ندارد.

,
,

وی همچنین در تکمیل صحبت هایش گفت: در روزقیامت عده ای ازخداوند درخواست می کنند که یک باردیگر به دنیا برگردند تا کارنیک انجام دهندپس چرا کار امروز را به فردا می گذاریم باید ازتمام فرصت ها استفاده کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه