اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

زمان اعلام بورس دانشگاه پیام نور

زمان اعلام بورس دانشگاه پیام نور
دبیر جذب اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور از انتشار فراخوان ثبت‌نام ازمتقاضیان بورسیه این دانشگاه در اردیبهشت ماه سال 93 خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، دکتر محمد آریامنش در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تصمیمات وزارت علوم در راستای رفاه حال متقاضیان بورس، اظهار کرد: فراخوان بورس دانشجویی دانشگاه پیام نور از فراخوان استخدام تفکیک شده و هرساله در اردیبهشت ماه از طریق درگاه الکترونیکی مرکز جذب اعضای علمی وزارت علوم اعلام خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی افزود: بنابراین فهرست نیازهای بورس دانشگاه پیام نور نیز مثل سایر دانشگاه‌ها در اردیبهشت سال 93 اعلام خواهد شد.

آریامنش با بیان اینکه سیاست دانشگاه پیام نور تقویت هرم هیات علمی و کیفی سازی دانشگاه است، تصریح کرد: این موضوع شامل بورسیه‌های دانشجویی نیز می‌شود، بنابراین بدیهی است از میان متقاضیان سعی خواهد شد افرادی که دارای سوابق علمی، پژوهشی و فرهنگی درخشان‌تری باشند، گزینش شوند.

دبیر هیات اجرایی جذب اعضای علمی دانشگاه پیام نور، گفت: طبیعی است سطح علمی دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم نیز با هم متفاوت بوده و در این رقابت به این موضوع توجه ویژه خواهد شد و دانشگاه‌های با سطح علمی بالاتر، از امتیاز بیشتری برخوردار خواهند بود.

آریامنش درباره سیاست دانشگاه مبنی بر سایر اولویت‌های مورد نظر، ادامه داد: با توجه به تقاضاهای تعداد زیادی از اعضای هیات علمی غیر بومی دانشگاه مبنی بر تغییر محل خدمت، موضوع در هیات اجرایی جذب مطرح و مقرر شده از این پس متقاضیان بومی گزینش شوند، بنابراین در فراخوان بورس نیز افراد بومی برای خدمت در واحدها و مراکز دانشگاهی پیام نور انتخاب خواهند شد؛ مگر در مواردی که متقاضی بومی نداشته باشد؛ با این وجود استان‌های همجوار در اولویت قرار خواهند گرفت. 

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه