اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

یارانه چه کسانی در خرداد قطع می‌شود؟

یارانه چه کسانی در خرداد قطع می‌شود؟
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که مسئولیت شناسایی اقشار نیازمند جامعه برای پرداخت یارانه را برعهده دارد، فهرست جدیدی برای حذف یارانه خانوار جدید آماده نکرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی و تصویب بودجه سال 95 کل کشور تصمیم گرفت 24 میلیون نفر دیگر از فهرست یارانه بگیران حذف شوند که این تعداد با محاسبه رقم پیش‌بینی شده برای پرداخت یارانه به دست می‌آید.

بر اساس این گزارش، دولت که با تأخیر قانون بودجه را از مجلس دریافت کرد و از طرفی بانک‌های اطلاعاتی دقیقی در اختیار نداشت، حذف یارانه اقشار پردرآمد و غیر نیازمند جامعه را به ماه‌های بعد موکول کرد.

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار فارس، از وزارت رفاه، تاکنون فهرستی برای حذف خانوار جدید در خرداد ماه آماده نشده است و به نظر می‌رسد دولت به دلیل ماه مبارک رمضان یارانه‌ها را بدون تغییر همانند ماه گذشته طی روزهای 26 تا 27 خرداد واریز کند.

دولت مکلف است تا از محل اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها به بخش تولید یارانه بدهد اما بنگاه‌های اقتصادی در 3 سال گذشته به دلیل عدم توجه دولت در حال تعطیلی و ورشکستگی کامل هستند.

از طرفی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور باید آیین نامه حذف یارانه‌ها را به زودی آماده و در شورای اقتصاد به تصویب برساند.

احمد میدری معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هفته گذشته از حذف یارانه 700 هزار نفر از پردرآمدها شامل اعضای هیئت علمی و قضات و بازرگانان در تیرماه خبر داده است.

به گفته میدری این حذف در صورتی انجام نخواهد شد که دولت مصوبه جدیدی در این رابطه داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه