logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همسویی عجیب فرماندار و نماینده کلیبر در انتصابات جدید

همسویی عجیب فرماندار و نماینده کلیبر در انتصابات جدید
رحیم قاسم‌زاده، پس از ۱۰ ماه و یک‌هفته تصدی پست معاون فرماندار شهرستان کلیبر، به عنوان بخشدار بخش مرکزی به تبریز رفت تا یک چهره نزدیک به الهقیزاده در تعامل بین فرماندار و نماینده به جای وی بنشیند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلیبر خبر، منابع آگاه از آغاز تغییرات گسترده‌ی مدیریتی در شهرستان‌های کلیبر و خداآفرین خبر می‌دهند؛ در عین حال با انتقال رحیم قاسم‌زاده به بخشداری مرکزی تبریز، این دومین معاون فرماندار بابایی است که با ارتقای مقام، کلیبر را ترک می‌کند؛ پیش از وی، امین امینیان نیز از جایگاه معاونت فرمانداری کلیبر به فرمانداری خداآفرین رفته بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلیبر خبر,

معاون جدید فرماندار کلیبر کیست؟

,

منابع آگاه می‌گویند؛ جبار پرکاوش، کارمند سابق فرمانداری کلیبر، نامزد اول برای جایگزینی رحیم قاسم‌زاده است. پرکاوش که پیش‌تر پست کارشناس عمرانی فرمانداری شهرستان کلیبر را بر عهده داشت، حدود یک سال پیش از دهمین دوره‌ی انتخابات مجلس شورای اسلامی به فرمانداری تبریز انتقال یافت و اینک در جایگاه معاون فرماندار به شهرستان کلیبر باز می‌گردد.

,

بخشدار جدید بخش مرکزی کلیبر کیست؟

,

همچنین منابع آگاه، از انتصاب رضا محمدی به عنوان بخشدار بخش مرکزی شهرستان کلیبر در روزهای آتی خبر می‌دهند.

,

رضا محمدی که پیش‌تر کارشناس روابط عمومی فرمانداری کلیبر بوده است، اینک در جایگاه کارشناس برنامه‌ریزی این فرمانداری مشغول به کار است.

,

اولین تغییرمدیران کلیبر که در فرمانداری این شهرستان انجام شداز این نظرکه نزدیک ترین افراد نماینده را به راس قدرت آورده نشان دهنده ی یک همسویی قابل توجه در بین فرماندار و نماینده است و پیش بینی می شود بزودی تغییرات گسترده ی مدیران شهرستان نیز روی همین همسویی از راه برسد .

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه