logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

هشدار لاریجانی به مسلمانان درباره رقابت کودکانه در منطقه

هشدار لاریجانی به مسلمانان درباره رقابت کودکانه در منطقه
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سرعت ایجاد بحرانها در منطقه از سرعت حل آ‌نها بیشتر است، گفت: نفع اصلی بحرانهای ایجاد شده در منطقه نصیب صهیونیستها می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر چهارشنبه (26 خردادماه) در جمع سفرای کشورهای اسلامی ضمن عرض تبریک به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: ماه رمضان ماهی است که مسلمانها برای وحدت و نزدیکی افکار به یکدیگر تلاش می‌کنند.

وی با بیان اینکه مسائل کنونی جهان اسلام و دغدغه‌های آن برای امت اسلامی دردآور است، افزود: در دهه‌های اخیر سرعت ایجاد بحرانهای به وجود آمده در منطقه از سرعت رفع آنها بیشتر است و در هر ماه با بحران جدید در منطقه روبه‌رو می‌شویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تلاشها برای رفع این مشکلات کم خاصیت بوده و سرعت ایجاد و حل آن متفاوت است.

 لاریجانی با بیان اینکه ناتوانیهای موجود در منطقه برای حل بحرانها یا عواملی خارج از منطقه بر افزایش مشکلات افزوده‌اند،گفت: مشکلات و مسائل منطقه مستقیما از درون در حال افزایش است لذا باید بر این نکته تمرکز کرد که نفع ایجاد و ادامه این مشکلات نصیب چه کسانی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از گروه‌هایی که از مشکلات منطقه نفع اصلی را می‌برند، صهیونیستها هستند، افزود: اگر عملیات تروریستی و ایجاد تروریسم در منطقه را رصد کنیم شاهد رشد این گروهکها از لحاظ کمی و کیفی خواهیم بود.

رئیس مجلس با بیان اینکه  تشکیل گروهکهای تروریستی در افغانستان و توسعه آنها به تجهیزات روز تاکنون در سایر کشورها ادامه دارد، گفت: کشورهایی در خارج از منطقه برای مبارزه با تروریستها ائتلاف ایجاد می‌کنند و تبلیغات زیادی در این زمینه انجام می‌دهند اما باید دید که ریشه ایجاد تروریستها 8در کجا پیدا می‌شود.

نماینده مردم قم در مجلس دهم با بیان اینکه رفتار تروریستها در منطقه جهشی است، بیان کرد: اگر همین رفتار و مسلک سیاسی و امنیتی در منطقه ادامه پیدا کند با رشد و گسترش تروریسمها مواجه خواهیم بود و  اقدامات غربیها به ازدیاد جریانهای تروریستی کمک می‌کند.

 لاریجانی با اشاره به ایجاد اختلافات فرقه ای در میان مسلمانان و دامن زدن برخی کشورهای اسلامی به این اختلافات افزود: در گذشته اختلافات فرقه‌ای به شدت حال حاضر نبود و اختلافات تنها در بین نحله‌های فکری خلاصه می‌شد.

وی با بیان اینکه برخی کشورها از ایجاد اختلافات میان شیعه و سنی اهداف دیگری را دنبال می‌کنند، اظهار کرد: شرایط منطقه برای مسلمانها حساس است و کشورهای اسلامی نباید به دنبال رقابتهای کودکانه در منطقه باشند.

وی با بیان اینکه استفاده ابزاری از تروریستها اشتباهی استراتژیک است، تصریح کرد: کشورهای مسلمان باید استراتژی وحدت گرایانه را دنبال کنند و از ایجاد مسائل و اختلافات فرقه‌ای بپرهیزند.

 لاریجانی با بیان اینکه تفکر و راهبرد جمهوری اسلامی ایران ایجاد وحدت و اخوت اسلامی است، افزود: مجلس ایران از هر تلاشی که به وحدت مسلمانان و  پیروزی کشور فلسطین منجر شود حمایت می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری از تقویت ارتباطات سیاسی بین ملل اسلامی تصریح کرد: درهای پارلمان جمهوری اسلامی ایران بر روی تمامی کشورهای اسلامی گشوده است و کمیسیون امنیت ملی و معاونت بین‌الملل مجلس شورای اسلامی از آمادگیهای لازم جهت همکاری با کشورها و سفرای کشورهای اسلامی برای حل مسائل جهان اسلام و کمک به مردم فلسطین برخوردار هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه