logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با حضور 6 شهرستان برگزار شد؛

برگزاری مانور استانی اطفاء حریق در مراتع عمومی شهرستان دهگلان

برگزاری مانور استانی اطفاء حریق در مراتع عمومی شهرستان دهگلان
مانور اطفاء حریق مراتع در حوزه قرارگاه زیستی پدافند غیر عامل و مدیریت بحران با حضور شهرستانهای سنندج ،قروه ،بیجار ،دیواندره ،کامیاران ، دهگلان در منطقه عمومی روستای مله شهرستان هگلان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، باباپیری مدیر کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان کردستان آتش‌سوزی‌ها یکی از عوامل مهم در آسیب رسیدن، تخریب و نابودی منابع طبیعی عنوان کرد و افزود: اتفاق افتادن حریق در منابع طبیعی یکی از عوامل اصلی تخریب آنها بوده که مردم باید بیشتر به این موضوع توجه کنند.
وی سهل‌انگاری برخی افراد را مهم‌ترین دلیل اتفاق افتادن آتش‌سوزی‌ها عنوان کرد و گفت: بیشترین حریق‌ها در روزهای تعطیل اتفاق می‌افتد چون مردم برای تفریح و گردش در عرصه‌ها حضور داشته و پس از ترک محل چون فراموش می‌کنند آتش را خاموش می کنند باعث حریق خواهد شد.
بابا پیری در ادامه به تعداد آتش‌سوزی‌های اتفاق افتاده طی سه ماهه اخیر سال جاری اشاره کرد و گفت: در سه ماهه نخست سال جاری هیچ گونه آتش سوزی در مراتع استان نداشته ایم.

مدیر کل منابع طبیعی استان کردستان گفت : با تلاش‌های مدیران استانی تعداد10 دستگاه خودرو اطفاء حریق، 76 دستگاه اطفاء حریق پشتی و تجهیزات دیگری به واحد یگان حفاظت جهت مهار آتش‌سوزی‌ها تخصیص داده شد.
وی افزود: با احتساب خودروهای اطفاء حریقی که در استان موجود بو اکنون 16 خودرو اطفاء حریق آماده برای حفاظت ازمراتع استان هستند.
درادامه رتیکاس اقبال مدیر کل ستاد بحران استانداری کردستان گفت : این مانور به منظور کسب آمادگی برای ارائه خدمات در حوادث آتش‌سوزی جنگل و مرتع و باهدف امدادرسانی به هنگام برگزارشد.
وی افزود:  ارزیابی از این برنامه تمرینی مثبت بود و امیدواریم که این برنامه های تمرینی بتواند آمادگی لازم برای نیروهای اقدام کننده و عمل کننده فراهم کند و از مردم خواست در چنین مواردی همکاری لازم را با نیروهای عمل کننده داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م
 

, انتهای پیام/م,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه