logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری بیان کرد؛

قالیشویی‌ها مهم‌ترین عامل آلودگی آب در شهرستان ری

قالیشویی‌ها مهم‌ترین عامل آلودگی آب در شهرستان ری
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری ضمن تأکید بر لزوم ساماندهی فاضلاب در این شهرستان قالیشویی‌ها را مهم‌ترین عامل آلودگی آب در این منطقه دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کشاورزی یکی از قطب‌های اصلی در پیشرفت و توسعه اقتصادی در بسیاری از کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه بشمار می‌رود، چرا که علاوه بر استقلال و خودکفایی ملی، زمینه اشتغال وسیع، آبادانی و بدنبال آن صادرات را برای یک کشور فراهم می‌کند.


ابوالفضل خلیل‌پور، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامع پزشکی ضمن اشاره به مشکلاتی که در حیطه کشاورزی در این منطقه وجود دارد، اظهار کرد: وجود قالی‌شویی‌ها یکی از دلایل آلودگی آب قنات‌ها در منطقه است.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری ادامه داد: از سویی عدم ساماندهی فاضلاب منطقه باقهرشهر باعث می‌شود این مواد مضر وارد زمین‌های کشاورزی ‌شود است که انتظار می‌رود شهرداری در جهت ساماندهی آن برنامه‌ریزی لازم را اعمال کند.


خلیل‌پور، در ادامه ضمن اشاره به دستور منع کاشت برنج در استان تهران اظهار کرد: در سال‌های گذشته در استان تهران و منطقه ری و حواشی آن کاشت برنج با آب نامتعارف صورت می‌گرفت.


وی افزود: این آب به میزان زیاد و حاوی فضولاتی بود که از رودخانه سرخه‌حصار و فیروزآباد وارد زمین‌های کشاورزی می‌شد.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری افزود: فراوانی این آب باعث شده بود که کشاورزان محصولات زیادی زیر کشت ببرند که ناسالم بود و سلامت جامعه را تهدید می‌کرد.


خلیل‌پور، تصریح کرد: البته طبق تحقیقات انجام گرفته مشکلی در خاک آن منطقه وجود ندارد، ولی به دلیل وجود فلزات سنگین در آب مثل آرسنیک و جیوه تأثیر نامطلوبی بر خاک منطقه نیز برجای می‌گذاشت.


این مقام مسئول گفت: از سال گذشته کشت برنج در این منطقه ممنوع شد که اثرات مثبتی نیز دربرداشته است؛ از جمله اینکه برنج فقط در استان‌های شمالی مازندران و گیلان کاشته می‌شود و از طرفی از راه‌های نامتعارف در کاشت برنج نیز جلوگیری شده است.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
, سازمان بسیج جامع پزشکی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه