logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برنامه فدراسیون پزشکی ورزشی برای سال 93 اعلام شد

برنامه فدراسیون پزشکی ورزشی برای سال 93 اعلام شد
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی ضمن تبریک سال جدید گفت: با توجه به درپیش بودن بازی‌های آسیایی اینچئون کره‌جنوبی تلاش خواهیم کرد سهم خود را در آماده‌سازی کاروان ورزش ایران به بهترین شکل ممکن ایفا کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانادکتر لطفعلی پورکاظمی اظهارداشت: این فدراسیون همچون سال‌های گذشته هدفی جز ارائه بهترین خدمات به جامعه ورزش ندارد و در این میان طبیعی است با توجه به اینکه اواخر شهریورماه بازی‌های آسیایی اینچئون را در پیش داریم، نگاه ویژه‌ای به ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی به ملی‌پوشان کشورمان خواهیم داشت تا همچون بازی‌های آسیایی 2010 گوانگ‌جو ، سهم قابل توجهی در موفقیت ورزش کشورمان در مهمترین رویداد قاره داشته باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به ارائه خدماتی چون مشاوره ضد دوپینگ، مشاوره روانشناسی، تعذیه و پیکرسنجی، ارتوپدی، قلب و عروق، چشم پزشکی، داخلی و... از سوی  این فدراسیون تصریح کرد: ورزشکاران سراسر کشور همچون سال‌های گذشته می‌توانند با تهیه کارت کمیته خدمات درمانی که با مبلغ ناچیزی در هیات‌های پزشکی ورزشی، باشگاه‌های و اماکن ورزشی و ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها ارائه می‌شود، از این خدمات بهره مند شوند. البته بدیهی است که برای دریافت حداکثر خدمات فدراسیون، بهترین زمان برای عضویت در کمیته خدمات درمانی روزهای آغازین سال است و ورزشکاران نباید این فرصت را از دست بدهند.

,

وی با اشاره به بخشنامه وزارت ورزش و جوانان مبنی بر اجباری بودن عضویت ورزشکاران سراسر کشور در کمیته خدمات درمانی فدراسیون پزشکی ورزشی و همچنین پوشش پزشکی تمامی رویدادهای ورزشی سراسر کشور یادآور شد: خوشحالم که اعلام کنم از این حیث فدراسیون این ظرفیت را دارد که به بهترین شکل ممکن انتظارات وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک را برآورده کند.

,

لطفعلی پورکاظمی ضمن تبریک موفقیت تیم‌های ملی کشتی، ووشو ، تکواندو و هاکی در روزهای گذشته اظهار امیدواری کرد که مجموعه ورزش کشور در سال جدید در میادین بین‌المللی همچنان پرافتخار ظاهر شود.

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه