logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار رامسر در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر:

سطح آگاهی خانواده ها در بحث مواد مخدر باید افزایش پیدا کند

سطح آگاهی خانواده ها در بحث مواد مخدر باید افزایش پیدا کند
فرماندار رامسر گفت: افزایش سطح آگاهی خانواده ها از طریق کارگاه های آموزشیدر بحث مواد مخدر و کنترل فرزندان خود امری ضروری است که باید در جامعه افزایش پیدا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیمه پر رامسر، حسین سروری فرماندار رامسر در جلسه مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور اولویت های مبارزه با مواد مخدر براساس سیاست اصولی و کلان مبنی بر مبارزه با رویکردها و آسیب های اجتماعی تبیین شد گفت: که باید با استفاده از همه ظرفیت های شهرستانی در حوزه مبارزه، پیشگیری، درمان و مدیریت به موفقیت های چشمگیر دست یابیم.

وی با بیان اینکه مهمترین بخش حوزه مبارزه با مواد مخدر بخش مقابله با این معضلات اجتماعی است افزود: بحث مقابله شامل اقداماتی جهت کاهش ورود و قاچاق مواد مخدر و روانگردان و همچنین اقدامات اطلاعاتی و شناسایی در جهت کشف عاملین توزیع و قاچاقچیان و ارتقا امکانات و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری است.

 سروری شناسایی اقدامات و برنامه ریزی های حرفه ای که از سوی زنجیره ها و شبکه های مواد مخدر برای ورود روانگردانها انجام می شود را از دیگر اقدامات اطلاعاتی و جلوگیری عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه افزایش سطح آگاهی خانواده ها از طریق کارگاه های آموزشی نیز ضروری است اظهار کرد: گاهی خانواده ها متاسفانه پس از چندین سال متوجه اعتیاد فرزندان خود می شوند که با توجه به ایام ماه رمضان می توان از امامان جماعت و جمعه نیز در این امر بهره برد.

وی افزود: از همکاری نهادهای فرهنگی برای برگزاری کلاس هایی برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در این ایام تابستان نیز می توان بهره گرفت.

فرماندار رامسر با اشاره به اینکه شهرستان رامسر به لحاظ آلودگی به مواد مخدر در مقایسه با استان و کشور از وضعیت بهتری برخوردار است گفت: اما باز هم باید سعی در کاهش ضریب آسیب ها داشته باشیم و با توجه به مدنظر بودن رویکرد های اجتماعی ایجاد شرایطی برای معتادین بهبود یافته در جهت ایجاد شرایط رفاهی، مهارت آموزی و کسب و کار برای بازگشت این افراد به جامعه نیز ضروری است.

وی با بیان اینکه مرزبانان و نیروهای انتظامی و عملیاتی اطلاعاتی در کشور و مرزها تلاش می کنند و شهدای عزیزی را نیز در مبارزه با موادمخدر تقدیم کردیم گفت: در شهرستان ها با پیگیری سیاست های مبارزه با موادمخدر و ایجاد حساسیت بیشتر در پیشگیری و درمان، باید سعی شود زحمات و جان فشانی های عزیزان در مناطق مرزی و خون شهدا بی ثمر باقی نماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیمه پر رامسر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

 

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه