logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده گردان بیت المقدس گفت:

تقویت روحیه انقلابی و دینی حوزه های علمیه با تشکیل گردان بیت المقدس

تقویت روحیه انقلابی و دینی حوزه های علمیه با تشکیل گردان بیت المقدس
فرمانده گردان واکنش سریع بیت المقدس گفت: هدف از تشکیل این گردان تقویت بخشی روحیه انقلابی طلاب و روحانیون بسیجی در استان خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طوبی گلستان: حجةالاسلام والمسلمین علی اکبر محمدی مهر استاد حوزه و دانشگاه در  گفتگویی با خبر نگار ما ، با توجه به فرمایشات حضرت امام خامنه ای در مورد حضور حد اکثر علماء و طلاب در صحنه های مختلف اظهار کرد:میدانیم که دشمن نقشه های بسیار دقیقی برای انحطاط جامعه ما دارد گردان واکنش سریع  بیت المقدس میتواند با برنامه ریزی دقیق و با تدابیر اتخاذ شده نقشه های دشمنان اسلام را برهم زده و اهداف آنان را خنثی کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طوبی گلستان:,

محمدی مهر تصریح کرد:با تشکیل این گردان میتوانیم در قالب لبیک گویی به حضرت امام خامنه ای گوشه ای از اهداف بلند ایشان را ادا کنیم، و تابع دستورات ولایت باشیم.

,

این استاد دانشگاه گفت: گردان بیت المقدس در حال حاضر تمامی ارکان آن تشکیل شده و انشاالله با یاری خداوند تبارک و تعالی و عنایت ولی عصرمان این گردان را به اهداف منظور برسانیم و طلاب بسیجی و انقلابی بتوانند در این راه بیشترین ثمره، در در فضای جامعه داشته باشند.

,

فرمانده گردان بیت المقدس با اشاره به اهداف این گردان خاطر نشان کردند: هدف از تشکیل و به کارگیری این گردان واکنش  سریع، حفظ روحیه انقلابی در بین طلاب و علمای بسیجی ، ایجاد یک انسجام محکم و استوار  است که با راه اندازی این گردان میتوانیم به این اهداف دست پیدا کنیم .

,

 وی ادامه داد: یکی دیگر از اهداف این گردان بیت المقدس این است که بتواند روحیه طلاب را در عرصه های فکری ، معنوی و رزمی تقویت کند تا در مواقع نیاز بتوانیم از این گردان استفاده بهینه را ببریم.

,

در پایان حجةالاسلام محمدی مهر از سازمان بسیج طلاب و حوزه مقاومت امام خامنه ای به خاطر تشکیل این گردان تشکر کرده و موفقیت این گردان را از خداوند منّان خواستار شده اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه