logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

کل کل هواداران میلان و آرسنال در مورد آزمون

کل کل هواداران میلان و آرسنال در مورد آزمون
سردار آزمون سوژه کل کل هواداران آرسنال و میلان شده است. از دیروز که یکی از کاربران ایرانی سایت هواداری باشگاه میلان، خبر علاقه این باشگاه ایتالیایی به جذب مهاجم ایرانی روبین کازان را منتشر کرده، انگلیسی ها و ایتالیایی ها حاضر نیستند که این بازیکن را در تیم مقابل ببینند و سردار را حق خودشان می دانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانااین وسط یکسری از هواداران میلان البته دید جالبی در مورد سردار ندارند و عقیده دارند دلیلی ندارد بازیکنی از یک کشور نه چندان توسعه یافته به میلان بیاید چرا که میلانی ها از تاریبو وست اصلا خاطرات خوبی ندارند. به نظر این دسته از هواداران میلان، مدیران باشگاه به جای جذب سردار آزمون باید سراغ بازیکنی از شرق آسیا بروند تا بتوانند به واسطه جذب او هم طرفداران بیشتری در آن منطقه پیدا کنند هم اینکه سود خوبی از فروش پیراهن او در بین هواداران چشم بادامی پیدا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

این دیدگاه البته مخالفانی هم داشته و سایر میلانی ها با تعریف از آزمون و اشاره به لقب او - مسی ایران - نوشته اند که اگر فکر می کنید تنها در ایران کپی رایت رعایت نمی شود، باید بگوییم که در آسیا فروش پیراهن های تقلبی، عرف است و نمی توان به صرف مسائل اقتصادی سراغ یک بازیکن از شرق آسیا رفت.

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه