logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تکذیب شایعه؛

متن منتصب به سرباز جان باخته ارتش کذب از آب در آمد

متن منتصب به سرباز جان باخته ارتش کذب از آب در آمد
پدر "امین انصاری" سرباز جان باخته در سانحه جاده‌ای اتوبوس سربازان ارتش متن شایعه منتصب به فرزندش را تکذیب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "کازرون خبر"، حادثه دردناک سقوط اتوبوس سربازان ارتش به دره و جان باختن 20 نفر از جمله 13 سرباز ملت ایران را داغدار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کازرون خبر, کازرون خبر,

اما در این بین کسانی بودند که برای سوء استفاده و ضربه زدن به نظام مطالب کذبی را با انتساب به سربازان جان باخته منتشر کردند و شاعبه هایی را پیش آوردند که قطعا این افراد پس مانده فتنه گرانی هستند که بارها از طرف ملت دست رد بر سینه ها خورده است و اکنون در لباس دیگری و به اسم دلسوزی برای جوانان پرپر شده این ملت قدم پیش نهاده اند.

,

امین انصاری سرباز جان باخته ارتش

, امین انصاری سرباز جان باخته ارتش,

اما همانطور که انتظار می‌رفت در اقدامی هوشیارانه پدر "امین انصاری" سربازِ کازرونی(اهل روستای پاپون بخش کوهمره نودانِ کازرون) جان باخته در سانحه دلخراش اتوبوس سربازان ارتش در پی انتشار گسترده متنی به عنوان "خاطره ای از دفترچه خاطرات امین انصاری" که به شکل ناشیانه ای سعی در تخریب چهره نیروهای مسلح و نظام جمهوری اسلامی داشت واکنش نشان داد و توطئه بدخواهان نظام را خنثی کرد.

,

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

,

«بنام خدا    

,

"انا لله وانا الیه راجعون"

,

درپی حادثه دردناک سقوط اتوبوس حامل سربازان عزیز کشورمان در نی‌ریز و درگذشت تعدادی از سربازان عزیز پیامی در فضای مجازی بنام زنده یاد «امین انصاری» مبنی بر نارضایتی از پادگان 05 کرمان منتشر شده که اینجانب «صمد انصاری» پدر آن مرحوم ضمن تکذیب این نوشته و نبودن چنین متنی در دفتر خاطرات نامبرده از بستگان و دوستان تقاضا دارم ضمن اطلاع رسانی درخصوص کذب بودن این نوشته چنانچه در فضای مجازی اطلاعیه‌ای مبنی بر اعتراض و یاتجمع و گردهمایی منتشر شود شرکت ننمایند و ازمردم عزیز تقاضا دارم با دامن زدن به این شایعات درد و رنج خانواده و فامیل را دو چندان نکنند.

,

در پایان از امیر پوردستان فرمانده محترم ارتش جمهوری اسلامی ایران که شخصا با حضور در تشییع جنازه فرزند عزیز و دلبندمان موجب تسلی خاطر ما گردید و سایر فرماندهان و پرسنل ارتش کمال تشکر و قدردانی دارم.

,

از مقامات ذی صلاح درخواست پیگیری و مجازات عامل یا عاملین این شایعه را دارم.

,

"صمد انصاری پدر زنده یاد امین انصاری"»

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه