logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تعهد 12 میلیارد ریالی خیرین مدرسه‌ ساز دامغانی جهت ساخت فضای آموزشی

تعهد 12 میلیارد ریالی خیرین مدرسه‌ ساز دامغانی جهت ساخت فضای آموزشی
رئیس اداره آموزش و پرورش دامغان گفت: خیرین مدرسه ساز شهرستان دامغان تعهد کرده اند، 12 میلیارد ریال برای توسعه فضاها و زیر ساخت های آموزشی این شهرستان هزینه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان ، حجت الله رستمیان در گفتگو با خبرنگار تیتریک اظهار داشت : خیرین مدرسه ساز دامغانی با تاسی از مولای متقیان تعهد به ساخت فضای آموزشی نمودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان,

رئیس اداره آموزش و پرورش دامغان با بیان اینکه تاکنون چهار خیر مبلغ 12 میلیارد ریال جهت ساخت فضای آموزشی تعهد داده اند خاطرنشان کرد : دکتر ناصر منصوری تعهد مبلغ 500 میلیون تومان و مشارکت 50درصدی جهت ساخت آموزشگاه 9 کلاسه ابوعلی سینا در زمینی به مساحت 4000 متر مربع ، دکتر علی اصغر عالمی تعهد مبلغ 400 میلیون تومان و مشارکت 50درصدی جهت ساخت آموزشگاه  6 کلاسه مدیر عالمی در زمینی به مساحت 2000 متر مربع ، آیت الله نعیم آبادی ساخت نمازخانه 200 متری با اعتباری بالغ بر 160 میلیون تومان و آقای مهندس شاکری تجهیز سالن اجتماعات و کنفرانس پژوهش سرای جابربن حیان با اعتباری بالغ بر 40میلیون تومان در فضایی به مساحت 80 متر مربع جز این تعهدات می باشد.

,

تقدیر معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از عملکرد سوادآموزی شهرستان دامغان

,

رستمیان در ادامه خبر از پوشش بالای صد در صدی دوره سوادآموزی شهرستان دامغان در سال 1394 داد که مورد تقدیر ریاست سازمان نهضت سوادآموزی قرار گرفت.

,

رئیس اداره آموزش و پرورش دامغان یادآور شد : دکتر باقرزاده معاون وزیر و ریاست سازمان نهضت سوادآموزی از عملکرد پوشش بالای صد در صدی دوره های سوادآموزی شهرستان دامغان نسبت به حجم ابلاغی برنامه در سال 1394 و اجرای طرح ها و برنامه های شتاب بخشی ریشه کنی بی سوادی در گروه سنی 10 الی 49 ساله  و طرح اولیاء بی سواد دانش آموزان از تلاش های مدیریت و کارکنان محترم اداره آموزش و پرورش شهرستان دامغان تقدیر و تشکر نمودند.

,

رستمیان در خاتمه گفت : در بخشی از این پیام آمده است : امید است در سال 1395 که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به نام اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل مزین گردیده در سایر شهرستان های استان سمنان نیز شاهد تلاش و همدلی مردم و مسئولان شریف و ولایت مدار و با عزمی برخواسته از روحیه انقلابی در انجام امور فرهنگی به ویژه باسوادی کامل در گروه سنی هدف برگ زرین دیگری بر افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران افزوده گردد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه