اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیر جهاد کشاورزی کوهرنگ

حمله ملخ ها به کشاورزان صمصامی کنترل شد

حمله ملخ ها به کشاورزان صمصامی کنترل شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهرنگ از حمله ملخ ها به مزارع و باغات بخش صمصامی از توابع کوهرنگ و کانون کوبی اراضی برای مقابله با این آفت خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهندس عباس خسروی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهرنگ در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی کوهرنگ خبر اظهار داشت: در چند روز گذشته بدلیل شخم زدن و نشا کاری کشاورزان در مراتع ملی و در پای کوهها و نیز گسترش جمعیت ملخ شاهد حمله این آفت به مزارع و باغات بخش صمصامی از توابع کوهرنگ بودیم که با اقدامات بموقع، جمعیت ملخ در این منطقه به کنترل درآمده است.
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهرنگ در ادامه خاطر نشان کرد: به همین منظور با بسیج امکانات و اعزام کارشناسان مربوطه به اراضی مورد هجوم، عملیات طمعه پاشی دستی با استفاده از سبوس گندم و سموم مالاتیون در کانون های آلوده به اجرا درآمد و کانون کوبی 350 هکتار از اراضی زراعی و باغی این بخش برای مقابله با آفت ملخ صورت گرفت.
 
وی آفاتی چون سن ‌گندم، ملخ شاخدار و آفت ملخ را از مهمترین مشکلات در مزارع کشاورزی منطقه عنوان و تصریح کرد: این آفات با وجود اقدامات صورت گرفته در مراحل کاشت، داشت و برداشت برای حفظ و صیانت محصولات کشاورزی، خسارات فراوانی را به باغداران و کشاورزان شهرستان تحمیل می‌کنند.
 
خسروی در پایان افزود: بهمین دلیل همه‌ کشاورزان برای کانون ‌یابی این آفت در منطقه فعال هستند و پس از پیدا کردن کانون‌ها، گروه های سم‌پاشی نسبت به کانون‌کوبی اقدام می‌کنند و باید گفت که آفت ملخ در میان آفت‌های مختلف کشاورزی، یکی از جدی‌ترین و خطرناک‌ترین آفات محسوب می شود چراکه قدرت پرواز و تخم‌ریزی بالایی دارد و می تواند تا 80 درصد به غلات خسارت وارد ‌کند.
 
 
انتهای پیام/610ک

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه