اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وقتی حقوق بگیران چند ده میلیونی عصبانی می شوند

وقتی حقوق بگیران چند ده میلیونی عصبانی می شوند
قاسم حسینی گفت: هیچ کس بابت فیش‌های حقوقی نجومی از صندوق توسعه ملی نمی‌رود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صندوق توسعه ملی طی روزهای گذشته که فیش حقوقی رئیس و اعضای هیات عامل خود را افشا شده می‌بیند، با مشکلات فراوانی دست به گریبان است. ماجرای حقوق و وامهای چند ده میلیونی مدیران صندوق توسعه ملی انتقادات زیادی را در سطح جامعه ایجاد کرده و دولتمردان هم قصد دارند در واکنش به این مسئله تغییراتی را در این نهاد مهم فراقوه ای انجام دهند.

شنیده هاحاکی از این است که روز شنبه اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی برای تشکیل جلسه به محل این صندوق فراخوانده شده اند تا احتمالا در خصوص تغییرات در ترکیب آنها تصمیم گیری شود. به نظر می رسد خروجی این جلسه تغییر رئیس و یا اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی باشد.

در همین رابطه خبرنگار  به سراغ قاسم حسینی قائم مقام صفدر حسینی در صندوق توسعه ملی رفت و درباره چند و چون جلسه روز شنبه از وی سوال کرد. قاسم حسینی هم با بیان اینکه قرار نیست کسی در صندوق توسعه ملی تغییر کند گوشی تلفن را با عصبانیت به روی خبرنگار قطع کرد تا ابهامات در این زمینه بیشتر شود. لازم به ذکر است قائم مقام صفدر حسینی خودش از کسانی است که فیش حقوقی چند ده میلیونی داشته و یک وام کلان صد میلیونی از صندوق توسعه ملی گرفته است.  باید دید در جلسه روز شنبه اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی چه اتفاقی می افتد و در نهایت فیش حقوقی نجومی، قربانی جدیدی را در این باره در صندوق توسعه ملی خواهد گرفت یا خیر؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
منبع: نسیم
, نسیم]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه