logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

میزان گرد وغبار در خوزستان به بیش از پنج برابر حد مجاز رسید

میزان گرد وغبار در خوزستان به بیش از پنج برابر حد مجاز رسید
روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان دوشنبه در اطلاعیه ای از وقوع گرد و غبار در برخی شهرهای این استان تا بیش از پنج برابر حد مجاز خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:بر اساس اطلاعیه اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، میزان گرد و غبار در ساعت 10 روز دوشنبه در اهواز 725 میکروگرم بر مترمکعب، آبادان 501 میکروگرم بر متر مکعب، اندیمشک 255 میکروگرم بر متر مکعب، دزفول 650 میکروگرم بر مترمکعب، شوشتر 488 میکروگرم بر مترمکعب، امیدیه 234 میکروگرم بر مترمکعب و ماهشهر 347 میکروگرم بر مترمکعب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
بر اساس این اطلاعیه میزان گرد وغبار که از صبح امروز آغاز شده در ساعت هفت صبح در اهواز 359 ،اندیمشک 510، شوشتر 422 ، سوسنگرد 647 و ماهشهر 166 میکروگرم بر متر مکعب بود.
,
میزان عادی ذرات معلق در هوا حدود 150 میکروگرم بر متر مکعب است. 
,
همچنین ستاد بحران استانداری خوزستان در اطلاعیه ای از اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان ها خواسته است اقدامات لازم را برای مقابله با وزش باد قابل ملاحظه و گرد و غبار که در بخش هایی از غرب، جنوب و مرکز خوزستان آغاز شده انجام دهند.
,
بر این اساس وزش باد قابل ملاحظه و تداوم کاهش دید ناشی از برخاستن گرد و غبار به تناوب تا روز سه شنبه ادامه می یابد.
,
در این اطلاعیه به شهروندان به ویژه صیادان، لنج داران، صاحبان قایق های موتوری، کشاورزان، بیماران تنفسی، کودکان، سالمندان، مسافران، دامداران، عشایر، ساکنان مناطق در معرض خطر و مناطق با احتمال وقوع تندباد توصیه شده که نکات ایمنی و بهداشتی را رعایت کنند. خارج نشدن غیرضروری از منزل و محل کار و تقلیل فعالیت بدنی در روزهای گرد و غبار، استفاده از ماسک مناسب در زمان قرار گرفتن در فضای باز از جمله اقداماتی است که شهروندان باید در روزهای گرد و غبار مدنظر داشته باشند.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه