logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آمار مصاف های استقلال و تراکتور در آزادی: 2-2 مساوی!

آمار مصاف های استقلال و تراکتور در آزادی: 2-2 مساوی!
تیم‌های فوتبال استقلال و تراکتورسازی تبریز در حالی روز جمعه در هفته آخر مسابقات لیگ برتر برای دوازدهمین به مصاف هم می‌روند که در 11 بازی گذشته این دو تیم، 4 پیروزی سهم آبی‌پوشان، 3 پیروزی سهم تراکتورسازی و 4 بازی نیز با نتیجه تساوی به پایان رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانادو تیم 5 بازی را هم در آزادی با یکدیگر برگزار کرده اند که از این تعداد یک بازی با تساوی رسیده است و  در چهار بازی دیگر هم دو بار آبی پوشان و دو بار هم تراکتوری ها به پیروزی دست یافته اند.
اما از این در این بازی ها بهترین نتیجه را تیم استقلال در لیگ 80 – 81 به دست آورد که توانست تیم تراکتورسازی را با حساب 4 بر صفر با گل های محمد نوازی، سیروس دین محمدی، یدالله اکبری و فرزاد مجیدی شکست دهد. تراکتور هم بهترین نتیجه اش پیروزی 3 بر 2 در خانه ی استقلال بود که با گل های سید محسین حسینی، احمد آل‌نعمه و فلاویو لوپز به پایان رسید.
حالا آبی پوشان در ششمین مصاف شان در آزادی با تیم تراکتورسازی به دنبال قهرمانی هستند. با توجه به بازی های این دو تیم همه چیز در حالت مساوی قرار دارد و پیروزی هر یک از این تیم ها می تواند کفه ی ترازو را به نفع‌شان سنگین کند.
البته استقلال در این دیدار باید پیروز شوند و چشم انتظار لغزش فولاد و نفت بنشینند تا بتوانند یک قهرمانی شیرین را کسب کنند.
تراکتوری ها اما انگیزه ی خاص جدولی برای این دیدار نخواهند داشت و تنها برای اعاده حیثیت به میدان خواهند رفت. باید دید نتیجه ی این دیدار حساس چگونه رقم خواهد خورد، و البته منتظر باشیم و ببینیم که چه تعداد تماشاگر از این دیدار حساس استقبال خواهد کرد؟!

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه