logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

23 نفر در تونل کندوان دچار مشکل تنفسی شدند

23 نفر در تونل کندوان دچار مشکل تنفسی شدند
داوود رجبی دقایقی قبل اظهار داشت: با توجه به ترافیک بسیار سنگین در جاده چالوس که از صبح امروز آغاز و همچنان ادامه دارد، بسیاری از خودروها در داخل تونل کندوان مانده‌اند و حرکت آنها با کندی بسیار زیادی انجام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان البرز از ایجاد مشکل تنفسی برای 23 نفر از مسافران در داخل تونل کندوان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


داوود رجبی دقایقی قبل اظهار داشت: با توجه به ترافیک بسیار سنگین در جاده چالوس که از صبح امروز آغاز و همچنان ادامه دارد، بسیاری از خودروها در داخل تونل کندوان مانده‌اند و حرکت آنها با کندی بسیار زیادی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه ترافیک بسیار سنگین است و تونل کندوان نیز جزو طولانی‌ترین تونل‌های کشور به شمار می‌آید، پیش‌بینی‌های لازم برای گرفتار شدن مردم در داخل تونل را انجام داده بودیم.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان البرز افزود: از جمله اینکه در ابتدای تونل کندوان یک ایستگاه امداد و نجات با تجهیزات کامل در ابتدای تونل کندوان داریم که در این مدت بسیار فعال است.

رجبی گفت: متاسفانه به دلیل طولانی شدن حضور خودروها در داخل تونل کندوان و کافی نبودن هوا و اکسیژن در این محدوده، تعدادی از مسافران دچار مشکل تنفسی شدند.

وی افزود: تا ساعت 18 و 45 دقیقه امروز تعداد 23 نفر از مسافرانی که دچار مشکلات تنفسی و مسمومیت نفسی ناشی از استشمام دود خودروها شده بودند، با تلاش ماموران هلال احمر از داخل تونل خارج و در ایستگاه هلال تحت درمان قرار گرفتند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان البرز اعلام کرد: حال این افراد رضایت‌بخش است و مشکل حادی نداریم و آمادگی لازم برای تخلیه کامل خودروها و مسافران از داخل تونل را هم داریم.

رجبی با اشاره به شرایط ویژه‌ای که هم اکنون در جاده چالوس و به ویژه داخل تونل کندوان و ترافیک سنگین در این محور ایجاد شده است، از مسافران خواست تا صبر بیشتری داشته باشند.

وی بیان داشت: اگر مسافران و به ویژه رانندگان دچار خستگی و خواب‌آلودگی هستند، باید برای دقایق در حاشیه جاده توقف کرده و استراحت کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه