logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خطیب جمعه نیشابور:

بیش از۹۰۰نفر حقوق های بالای ۴۰میلیون تومان دریافتی داشته اند

بیش از۹۰۰نفر حقوق های بالای ۴۰میلیون تومان دریافتی داشته اند
خطیب جمعه نیشابورگفت: راه حفظ انقلاب اسلامی حضور مردم در صحنه و وفاداری به رهبر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز،حجت الاسلامی سلامی با اشاره به اهداف پیامبران که رهایی از استبداد است گفت: یکی از رسالت های انقلاب اسلامی همچون هدف پیامبران، رهایی از استبداد داخلی و استکبار خارجی است.
وی افزود: در جامعه اسلامی اقامه قسط و عدل از ارکان مهم است، یعنی مردم بدون تبعیض و اختلاف طبقاتی زندگی کنند و لازمه این قسط و عدل توزیع امکانات به صورت مساوی بین همه مردم است.
سلامی گفت: در نظام جمهوری اسلامی نباید شاهد دیدن و شنیدن پرونده های اختلاس هزار میلیاردی و فیش های حقوقی نجومی باشیم.
وی با اشاره به فیش های حقوقی نجومی گفت: اسامی بیش از۹۰۰نفر توسط دیوان محاسبات کشور اعلام شده است که حقوق های نامتعارف بالای۴۰میلیون و حتی تا ۲۴۰میلیون تومان دریافتی داشته اند.
خطیب جمعه نیشابور گفت: حقوق های نجومی واقعا لکه ننگ است و به تعبیر مقام معظم رهبری این حقوق ها حرام است و باید به بیت المال بازگردانده شود.
سلامی افزود: یکی از راه های اقتصاد مقاومتی مبارزه با رانت خواری، قاچاق و فیش های حقوقی نجومی است و وقتی اقتصاد مقاومتی شود همه مردم از امکانات مساوی برخوردار خواهند شد.
وی ادامه داد: راه حفظ انقلاب اسلامی حضور مردم در صحنه و وفاداری به رهبر است تا دشمن نتواند به انقلاب اسلامی کوچکترین آسیبی برساند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز, عطارنیوز, عطارنیوز,
,
,
, ,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه