به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری افق انزلی شاهین ثاقبی از محصولات آکادمی ملوان بود که جدایی او از این تیم به دلیل خدمت سربازی و پیوستن او به تیم تراکتورسازی با حاشیه هایی همراه بود که هنوز هم دامنگیر زندگی فوتبالی این بازیکن می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری افق انزلی,
ثاقبی که برای گذراندن خدمت سربازی اش به تراکتورسازی رفته بود،در پایان دو سال به واسطه قراردادی که با ملوان داشت، باید به این تیم برمی گشت.
مسئولان تراکتورسازی رایزنی های فراوانی انجام دادند و از هیچ تلاشی دریغ نکردند تا بتوانند رضایتنامه ثاقبی را دریافت و با او قرارداد جدید امضا کنند اما ملوانان که به دلیل بی عدالتی ها در جذب بازیکن سرباز دل خوشی از تراکتوری ها نداشتند با این درخواست مخالفت کردند.
پس از کش و قوس های فراوان سرانجام شاهین ثاقبی در تمرینات ملوان حضور یافت و به نظر می رسد در فصل آینده باید در لیگ دسته اول به میدان برود.
,
]
ارسال دیدگاه