logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

رییس ستاد دیه سیستان و بلوچستان:

بیش از ۲۱۶ میلیارد ریال در جشن های گلریزان سیستان و بلوچستان جمع آوری شد

بیش از ۲۱۶ میلیارد ریال در جشن های گلریزان سیستان و بلوچستان جمع آوری شد
رییس ستاد دیه سیستان و بلوچستان عنوان کرد: با همت خیران در جشن های گلریزان سیستان و بلوچستان مبلغ ۲۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جمع آوری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمل بامری به خبرنگار اوشیدا گفت: در حال حاضر تعداد ۵۲ نفر زندانی جرایم غیرعمد در زندان های سیستان و بلوچستان به سر می برند که با برگزاری جشن های گلریزان سعی در آزادسازی آنان شده است.

وی خاطر نشان کرد: در تمامی سیستان و بلوچستان تعداد ۱۹ جشن گلریزان برگزار شده که بیشترین مبالغ جمع آوری شده به ترتیب متعلق به شهرستان های زاهدان، چابهار و زابل می باشد.

وی ادامه داد: بیشترین زندانیان جرایم غیرعمد و محکوم به دیه متعلق به حوادث کارگاهی، تصادفات، مهریه، نفقه و چک می باشند که در این راستا از مردم تقاضا می شود که به هیچ عنوان بدون داشتن بیمه و گواهینامه رانندگی نکنند همچنین در هنگام ازدواج حتما نسبت به میزان مهریه با تعقل برخورد کنند تا در بند اسارت گرفتار نشوند.

وی تصریح کرد: در طی سال گذشته سیستان و بلوچستان مقام های سوم و پنجم را در زمینه میزان مبالغ جمع آوری شده و همچنین تعداد جشن های گلریزان در کل کشور را از آن خود کرده بود که نشان دهنده نوع دوستی مردم استان می باشد.

وی در پایان ابراز داشت: مردم شریف سیستان و بلوچستان می توانند کمک های نقدی خود را از طریق شماره گیری ۷۸۰ ۷۷۷۷۰۵۴ از طریق تلفن همراه و یا از طریق مراجعه به بانک و واریز به شماره حساب ۳۲۳۲۳۳۳۳۱۳ نزد بانک ملت نسبت به رهایی زندانیان جرایم غیرعمد در استان مشارکت داشته باشند تا چشمان خانواده های این زندانیان دیگر در انتظار نباشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه