logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری کردستان:

مشکل استخدام تعدادی از فرزندان شاهد در اداره بهزیستی کردستان برطرف شد

مشکل استخدام تعدادی از فرزندان شاهد در اداره بهزیستی کردستان برطرف شد
مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری کردستان: طبق پیگیری های بنیاد شهید و کمیته ایثارگری استانداری کردستان، کد مستخدمی تعدادی از فرزندان شاهد در اداره بهزیستی استان صادر شده است و این عزیزان می توانند از ابتدای مرداد ماه سال جاری در اداره بهزیستی استان مشغول به کار شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیشمرگ روح الله، تعدادی از فرزندان شاهد و جانباز بالای 60 درصد که در سال 1391 از طرف بنیاد شهید استان کردستان به اداره بهزیستی معرفی شده بودند و با توجه به اینکه فرایند گزینش را با موفقیت طی کرده و تأییدیه گزینش برای این عزیزان صادر شده بود، متأسفانه اداره بهزیستی به دلیل مغایرت رشته تحصیلی با پست سازمانی در نظر گرفته شده برای این عزیزان از استخدام این عزیزان سر باز می زد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیشمرگ روح الله,

 

,

این عزیزان پیامی را مبنی بر عدم استخدامشان در اداره بهزیستی استان برای سایت پیشمرگ روح الله ارسال کردند و خواستار پیگیری روند استخدامشان شدند.

,

 

,

حمیدرضا علیشاهی مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری کردستان در گفت و گو با خبرنگار پیشمرگ روح الله گفته بود: ما قول می دهیم که مشکل این عزیزان طی سه ماه اول سال 95 برطرف شود و این عزیزان که تمام مراحل گزینش را با موفقیت پشت سر نهاده اند وارد سازمان بهزیستی شوند.

,

 

,

مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری کردستان امروز ( 20 تیرماه سال 1395) با اعلام برطرف شدن مشکل استخدامی این عزیزان گفت: طبق پیگیری های بنیاد شهید و کمیته ایثارگری استانداری کردستان، کد مستخدمی این عزیزان صادر شده است و این عزیزان می توانند از ابتدای مرداد ماه سال جاری در اداره بهزیستی استان مشغول به کار شوند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه