logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول بسیج جامعه زنان شاهیندژ:

رعایت عفت و حجاب از نشانه های اوج ایمان یک زن است

رعایت عفت و حجاب از نشانه های اوج ایمان یک زن است
ناهید مولایی گفت:یکی از نشانه های زن مؤمن عفت و حجاب اوست که رعایت آن چراغ روشنایی بر سر راه رسیدن به اوج ایمان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، ناهید مولایی مسئول بسیج جامعه زنان شاهیندژ در گفتگو با شاهین پیام به ریشه قرآنی عفاف و حجاب اشاره کرد و افزود: در قرآن هفت بار واژه حجاب بکار رفته است و هدف اسلام از پوشش زنان در واقع حفاظت آنها از نگاه شهوتزای مردان و بسیاری مسائل دیگر روانی و اخلاقی می‌باشد که آیات قرآن و احادیث و فتوای مراجع و مجتهدان بزرگ، گواه این منظور است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهین پیام ,

وی بیان کرد: زن مؤمن همیشه دوست دارد خود را از نگاه نامحرم دور بدارد و با پوشش اسلامی خود تقرب به درگاه الهی را می جوید که این رعایت حجاب و عفاف از نشانه های اوج ایمان یک زن است.چادر برای یک زن حریم است،اگر این حریم بشکند عزت نفس نیز خواهدشکست و زن خداجوی هیچگاه به خود اجازه قبول این شکست را نخواهد داد.

,

مسئول جامعه زنان با اشاره به هفته حجاب و عفاف به برنامه های اجرایی در طول این هفته نیز اشاره ای داشت و افزود:یکی از مهمترین و شاخص ترین این برنامه ها تجمع مدافعان حریم خانواده خواهد بود که روز دوشنبه هفته جاری همزمان با سراسر کشور در مسجد رسول اکرم شاهیندژ برگزار خواهد شد.

,

مولایی گفت:محوری قرار دادن حجاب و عفاف در حلقه های صالحین،نصب پوستر و داستانهای کوتاه از آیات قرآنی پیرامون حجاب و عفاف،تجلیل از افراد محجبه حلقه ها در طول هفته وفعال کردن اتحادیه ها و اصناف پوشاک برای برگزاری نمایشگاههای مد و لباس اسلامی از دیگر برنامه های قابل اجرا در طول هفته حجاب و عفاف خواهد بود.

,

انتهای پیام /م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه