به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیارم ؛ مهدی سالاری مدیرآموزش و پرورش شهرستان حاجی آباد،گفت: پذیرفتن پست ها و مسئولیت های متفاوت در هرسازمانی به خصوص درآموزش و پرورش به منزله پذیرفتن خادمی وخدمت به مردم است،و انجام امورات خلق الله چیزی نیست جز نعمت خدا پس با انجام درست امورات مردم سپاسگزار این نعمت های خدا باشیم .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم,,
وی بیان داشت: صبرو حوصله، متانت و پیگیری انجام امورات ارباب رجوع مهمترین تعهدی است که همه ی ما نسبت به مردم و اداره خود داریم.
,,
سالاری اظهار داشت: بیشتر مواقع تغییرو تحول در پست های مختلف باعث ایجاد تحول و خلاقیت و نوآوری می شود.مدیر آموزش و پرورش که در جمع اعضای شورای معاونین صحبت می کرد، از نیروهای جدیدالانتصاب مدیریت آموزش و پرورش خواست ضمن استفاده از تجربیات ارزشمند همکاران ، در راستای سرعت بخشیدن به روند انجام امورات ارباب رجوع و همچنین برای رشد وپویایی آموزش و پرورش ورسیدن به اهداف تحول بنیادین آموزش و پرورش تلاشی مضاعف داشته باشند.
,,
در این نشست ،آقایان ابوذرجهانگیری به عنوان کارشناس مسئول آموزش متوسطه ،مصطفی امیری به سمت کارشناس آموزش ابتدایی و کریم محمودی نیز به عنوان کارشناس سنجش و ارزشیابی دوره های تحصیلی منصوب و ابلاغ خود را از مدیر آموزش و پرورش این شهرستان دریافت نمودند.
,,
نشست کمیته انتصابات ستاد پروژه مهرمدیریت آموزش و پرورش شهرستان حاجی آبادبا حضور مدیر آموزش و پرورش در محل دفتر مدیرآموزش و پرورش این شهرستان برگزارشد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه