logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون وزیر راه و شهرسازی :

آزادراه مراغه هشترود اولویت اول وزارت راه و شهرسازی در این منطقه است

آزادراه مراغه هشترود اولویت اول وزارت راه و شهرسازی در این منطقه است
علی نورزاد در جلسه شورای اداری شهرستان مراغه گفت : ادامه اجرای برخی طرح ها از اولویت های وزارت راه و شهرسازی است که آزاد راه مراغه - هشترد جزو این طرح هاست و سعی می شود با وجود کمبود نقدینگی دولت، اعتبار مورد نیاز برای ادامه آن تصویب شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رصدمراغا ؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت توسعه زیرساخت حمل و نقل کشور در جلسه شورای اداری شهرستان مراغه گفت : آزادراه مراغه هشترود جزء پروژه های اولویت دار وزارت راه در این منطقه است .
علی نورزاد افزود : متأسفانه در سال‌های اخیر به دلیل محدودیت منابع مالی این پروژه عملاً پیشرفت آن‌چنانی نداشته است و کار به‌کندی پیش رفته است .
وی ادامه داد : این پروژه به صورت مشترک با بانک سپه انجام می گیرد و با توجه به تغییراتی که در این بانک هم صورت گرفته است مقرر شده است منابعی برای خریداری اراضی مردم اختصاص داده شده است .
نورزاد در خصوص برخورد آزاد را با موسسه تحقیقات کشت و دیم نیز گفت : با همکاری و هماهنگی که با وزارت جهاد و کشاورزی انجام گرفته است سعی شده است کمترین خسارت به این موسسه وارد شود و ادامه پروژه مراغه به هشترود با مشکل مواجه نشود.
معاون استاندار و فرماندار مراغه درخصوص خریداری اراضی کشاورزی آزاد راه مراغه هشترود گفت : ۸۷ میلیارد ریال از اراضی خریداری‌شده است که ۳۱ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.
ظفر محمدی افزود :  ۴۹ میلیارد ریال بابت خریداری اراضی کشاورزان به مردم بدهی داریم که موجب رنجش مردم و مانعی برای تملک اراضی در فاز های بعدی شده است .
وی در خصوص موسسه تحقیقات دیم کشور که در مسیر آزادراه قرار گرفته است خاطرنشان کرد : این موسسه یکی از مؤسسات شاخص تحقیقاتی مطرح درزمینه کشاورزی هست که در مسیر آزادراه قرارگرفته است .
محمدی ادامه داد : با توجه به‌قرار گرفتن این موسسه در مسیر آزادراه مراغه هشترود نیازمند مساعدت‌ها و کمک‌های وزارت جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی در خصوص توافق برای رفع این مشکل هستیم .
محور فعلی مراغه – هشترود به طول ۱۰۱ کیلومتر با پیچ‌های خطرناک از دو شهر خداجو و نظرکهریزی می گذرد و با آن که بیشتر ترانزیت شهرهای جنوب استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و شمال کردستان از این مسیر است، این جاده از غیر استانداردترین جاده های کشور محسوب می شود.
طبق آمار پلیس راه کشور، در پنج سال گذشته حدود ۸۰۰ نفر از جمله شش نفر از کارکنان و معلمان بخش نظرکهریزی و چند استاد دانشگاه در این محور کشته و زخمی شده و یک هزار و ۶۲ خودور نیز در این محور خسارت دیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدمراغا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه