logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

به همت دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) مشهد؛

منشور ۱۲ گانه مقام معظم رهبری با موضوع دانشگاه اسلامی ارائه شد

منشور ۱۲ گانه مقام معظم رهبری با موضوع دانشگاه اسلامی ارائه شد
منشور 12 گانه مقام معظم رهبری با موضوع دانشگاه اسلامی، دانشگاه انقلابی و دانشگاه تمدن ساز به همت دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در اولین نمایشگاه قرآن و عترت حرم مطهر رضوی ارائه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشهد پیام، دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در اولین نمایشگاه بین المللی قرآن در جوار عترت که به همت اداره کل روابط عمومی آستان قدس رضوی برگزار شده، حضور یافته و به ارائه فعالیت های قرآنی خود در بخش های مختلف پرداخته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام,

در این منشور ۱۲ گانه که در غرفه دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در معرض دید مخاطبان قرار گرفته است، دیدگاه های رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره محیط دینی دانشگاه اسلامی، علوم اسلامی بومی، بیان دو شرط اساسی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی و تقلید ممنوع ارائه شده است.
تجربه ای بزرگ در تمدن سازی، نجات بشر و حرکت بشر به سوی کمال به برکت اسلام ممکن خواهد بود، پیشرفت های همه جانبه یعنی تمدن سازی نوین اسلامی، تربیت انقلابی، علوم اسلامی روح همه دانش هاست، و ... دیگر بندهای این منشور است.
در بخشی از این منشور آمده است: دانشگاه نقطه اساسی هر جامعه و کشوری است. اگر دانشگاه اطلاح شود آینده آن جامعه اصلاح خواهد شد. اگر دانشگاه فاسد بشود سرنوشت آن جامعه فساد است. این فسادی که در دانشگاه فرض می کنیم ممکن است فساد اخلاقی باشد یا فساد علمی. فساد علمی معنایش این است که در دانشگاه نه معلم برای درس دادن یا یاد دادن دلسوزی کند و نه متعلم و دانشجو برای یاد دادن دلسوزی کند. نتیجه بی سواد بار آمدن، بد فهمیدن و عدم رشد استعدادها است.
لازم به یادآوری است: دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در اولین دوره نمایشگاه قرآن و عترت که در صحن جامع حرم مطهر رضوی برگزار شده، برنامه های متنوعی همچون رادیو قرآن، افتخارات قرآنی دانشگاه، پایان نامه و مقالات قرآنی و معرفی کتاب های منتشر شده با موضوعات متنوع قرآنی را ارائه کرده است.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه