اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

واکنش رسانه های اصلاح طلب به تغییرات در دولت/ شرق: مشخص نیست این تغییرات دولت را به کدام سو خواهد برد/ اعتماد: دولت به ارتقای مدیر فکر کند نه تغییر

واکنش رسانه های اصلاح طلب به تغییرات در دولت/ شرق:  مشخص نیست این تغییرات دولت را به کدام سو خواهد برد/ اعتماد: دولت به ارتقای مدیر فکر کند نه تغییر
تغییرات سطحی اما گسترده در دولت رسانه های زنجیره ای را نیز به بهت فرو برده است و این جابه جایی های بی هدف، نتوانسته است هنوز است رسانه ها را مجاب کند که دولت به دنبال اصلاح ضعف ها در بدنه خود است.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روز گذشته طی حکمی از سوی روحانی، حسینعلی امیری قائم‌مقام وزیر کشور به‌عنوان معاون پارلمانی ریاست جمهوری جایگزین مجید انصاری شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در حکمی دیگر هم مجید انصاری نیز در معاونت حقوقی رئیس جمهور جایگزین الهام امین‌زاده شد؛ امین زاده نیز که از مدت ها قبل زمزمه خداحافظی آن از دولت شنیده می‌شد به عنوان دستیار ویژه رییس جمهور در امور حقوق شهروندی و بازرس ویژه ریاست جمهوری منصوب شد.

, مجید انصاری نیز در معاونت حقوقی رئیس جمهور جایگزین الهام امین‌زاده شد؛ امین زاده نیز که از مدت ها قبل زمزمه خداحافظی آن از دولت شنیده می‌شد به عنوان دستیار ویژه رییس جمهور در امور حقوق شهروندی و بازرس ویژه ریاست جمهوری منصوب شد.,

واکنش رسانه های اصلاح طلب نسبت به این موضوع متفاوت بود؛ عده ای از این رسانه‌ها این تغییرات را مقدمه ای برای تغییرات عمده در سطح وزیران عنوان کردند.

, واکنش رسانه های اصلاح طلب نسبت به این موضوع متفاوت بود؛ عده ای از این رسانه‌ها این تغییرات را مقدمه ای برای تغییرات عمده در سطح وزیران عنوان کردند.,

شاید این استدلال از جمع آوری امضا برای استیضاح برخی از وزرای دولت ناشی شود؛ چرا که طی روزهای گذشته نمایندگان مجلس دهم که همسویی بیشتری با دولت دارند نسبت به عملکرد ربیعی، وزیر کار و طیب نیا، وزیر اقتصاد اعلام نارضایتی کرده و خبر ها حاکی از جمع آوری امضا برای استیضاح این دو وزیر است.

, شاید این استدلال از جمع آوری امضا برای استیضاح برخی از وزرای دولت ناشی شود؛ چرا که طی روزهای گذشته نمایندگان مجلس دهم که همسویی بیشتری با دولت دارند نسبت به عملکرد ربیعی، وزیر کار و طیب نیا، وزیر اقتصاد اعلام نارضایتی کرده و خبر ها حاکی از جمع آوری امضا برای استیضاح این دو وزیر است.,

در ادامه این خبرها حکم دیگری نیز منتشر و معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رییس جمهور همچنین از انتصاب سیدعلیرضا آوایی به عنوان بازرس ویژه ریاست جمهوری خبر داد.

آوایی نیز پیش از این ریاست سازمان ثبت احوال کشور را بر عهده داشت و پیش‌تر رئیس کل دادگستری استان تهران بود.

,
,
,

روزنامه اعتماد در واکنش به این تغییرات در دولت نوشت: تغییرات در دولت بیشتر یک جابجایی است تا تغییر به معنی واقعی آن. دولت نیازمند ارتقای مدیریتی است نه تغییر مدیریت.

,

این روزنامه در بخش دیگری از یادداشت خود آورده است: «با توجه به اینکه چند ماه بیشتر به پایان دولت باقی نمانده است الزاما معنی تقویت و ارتقای مدیریت، تغییر مدیران کابینه نیست. بلکه باید ساز و کارهای مختلفی که منجر به ارتقا مدیریتی می‌شود به کار گرفته شود. البته اگر مورد یا مواردی وجود دارد که الزاما هیچ راهی جز تغییر وجود ندارد این کار باید انجام شود.»

,

اعتماد این جابه جایی ها را دلیلی بر شروع تغییرات گسترده نمی داند و در جای دیگر نوشته است: هنوز معلوم نیست که دولت بنا دارد تغییرات چشمگیر و قابل توجهی از نظر فردی در مدیریت‌ها انجام بدهد و قرائن روشنی هم بر این امر نیست. اما آنچه مهم است، این است که اگر مواردی وجود دارد که ضروری است و چاره‌ای برای آنها نیست خوب این تغییرات باید اتفاق بیفتد اما اگر چنین چیزی مد نظر نیست و امکانش محدود است باید به ارتقای مدیریت فکر کند.

,

, ,

روزنامه شرق هم در گزارشی به بررسی این تغییرات پرداخته و نوشته است: هنوز دلیل خاص و روشنی برای تغییرات در معاونت های دولت بیان نشده است.

,

این روزنامه در جایی دیگر نوشته است: کمتر از یک سال مانده به عمر دولت دو تغییر در معاونان دولت رخ داده است که مشخص نیست این تغییرات دولت را به کدام سو خواهد برد.

,

, ,

تغییرات سطحی اما گسترده در دولت رسانه های زنجیره ای را نیز به بهت فرو برده است و این جابه جایی های بی هدف، نتوانسته است هنوز اسن رسانه ها را مجاب کند که دولت به دنبال اصلاح ضعف ها در بدنه خود است.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه